Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καβγάς στην εκπομπή της Καινούργιου για το πολυτελέστατο τζιπ του Ντάνου! (video)
LIFESTYLE

Καβγάς στην εκπομπή της Καινούργιου για το πολυτελέστατο τζιπ του Ντάνου! (video)

«Το τι έχω ακούσει στα social για τον Ντάνο και το αυτοκίνητο…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στο πολυτελές αυτοκίνητο με το οποίο πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε ένα βενζινάδικο ο Ντάνος. «Καταρχήν τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχει πάρει ακόμα. Κανένας παίκτης από ριάλιτι δεν παίρνει τα χρήματα αμέσως, περνάει κάποια διαδικασία […]

kavgas-682x384

«Το τι έχω ακούσει στα social για τον Ντάνο και το αυτοκίνητο…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στο πολυτελές αυτοκίνητο με το οποίο πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε ένα βενζινάδικο ο Ντάνος.

ntanos_27

«Καταρχήν τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχει πάρει ακόμα. Κανένας παίκτης από ριάλιτι δεν παίρνει τα χρήματα αμέσως, περνάει κάποια διαδικασία ίσως και τρεις μήνες γιατί περνά κάποια διαδικαστικά, οπότε δεν θα ήταν από αυτό» επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου απαντώντας για τα σχόλια που έχει δεχτεί με αφορμή το σχολιασμό που έγινε από τους συνεργάτες της στην εκπομπή.

Τα σχόλια της Τζωρτζέλας Κόσιαβα μάλιστα έγιναν αφορμή να εξαγριωθούν κάτοικοι στην Σκιάθο: «Και οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν γιατί λέει ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε και στη Σκιάθο κάποιοι από εμάς καλά αυτοκίνητα».

«Δεν είπα ότι οι Σκιαθίτες δεν έχουν. Για τις εργασίες τους έχουν τα αγροτικά αυτοκίνητα» εξήγησε η Τζωρτζέλα, αλλά στην συνέχεια ήρθε ο καβγάς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις