Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κανείς δεν γλιτώνει: Ο ζάμπλουτος βασιλιάς του Instagram, ερωτεύτηκε! (photos)
LIFESTYLE

Κανείς δεν γλιτώνει: Ο ζάμπλουτος βασιλιάς του Instagram, ερωτεύτηκε! (photos)

Πρόκειται για τον βασιλιά του Instagram, αλλά και της ακολασίας. Πλούτη, γυμνές γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν σε κάθε φωτογραφία που αναρτά, όπλα και περιπέτειες με τον νόμο είναι όλα όσα περιγράφουν τη ζωή του Νταν Μπιλζέριαν. Παίκτης του πόκερ, ο 37χρονος playboy κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία που όχι μόνο δεν «έφαγε» αλλά την παραφούσκωσε χάρη […]

to-teleutaio-parti-tou-dan-bilzerian_2a1g

Πρόκειται για τον βασιλιά του Instagram, αλλά και της ακολασίας.

Πλούτη, γυμνές γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν σε κάθε φωτογραφία που αναρτά, όπλα και περιπέτειες με τον νόμο είναι όλα όσα περιγράφουν τη ζωή του Νταν Μπιλζέριαν.

bilzer_88f6

Παίκτης του πόκερ, ο 37χρονος playboy κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία που όχι μόνο δεν «έφαγε» αλλά την παραφούσκωσε χάρη στον τζόγο αφού σε ένα μόνο παιχνίδι κέρδισε 50 εκατ. δολάρια.

Dan-lead1

Ο Νταν Μπιλζέριαν μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε μια βίλα 11 υπνοδωματίων, στο μισό μέγεθος του Παλατιού Μπάκιγχαμ, με γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και απίστευτη θέα. Ο πατέρας του, με καταγωγή από την Αρμενία, κατείχε, μεταξύ άλλων, και μια εταιρεία ρομποτικής.

king1 (1)

Βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού που έφυγε με τις κλωτσιές από το Σώμα μόλις τέσσερα 24ωρα μετά την αποφοίτησή του και σκέφτηκε να κάνει αυτό για το οποίο τελικά γεννήθηκε.

Να προκαλεί ασύστολα.

Dan-Bilzerian-Cat

Είχε δηλώσει πως κοιμάται με 17 γυναίκες την εβδομάδα, μα αν παρακολουθήσει κάποιος τη ζωή του, θα σκεφτεί πως απλά ψεύδεται για να μην γίνει πολύ… κακός.

Ο Μπιλζέριαν, πιθανόν να κοιμάται με 17 γυναίκες την ημέρα, μιας και το αδύναμο φύλλο τον κυνηγά με μανία, για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Εκείνος φυσικά, μιλούσε για τη γυναίκα με τα πιο υποτιμητικά λόγια και με τις φωτογραφίες του τις ξεφτίλιζε, εξοργίζοντας πολλές φορές τους 22,6 εκατομμύρια followers που παρακολουθούν πιστά ακόμα και το πότε τρώει…

Από την σκληρή ζωή όμως, δεν γλιτώνεις όσα λεφτά κι αν έχεις.

Ο πάμπλουτος playboy την πάτησε.

Η «λαμαρίνα» που «δάγκωσε» ονομάζεται Σοφία Μπέβαρλι και είναι 16 χρόνια μικρότερή του και μοντέλο στο επάγγελμα.

DEafdA1XcAYQ85_

Τα νέα επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Square Mile»: «Ναι, έχω κοπέλα. Πρώτη φορά; Ε, είχα και στο παρελθόν κοπέλα αλλά έκανα σεξ και με άλλες».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, στο οποίο ο κροίσος διασκέδαζε με τον γνωστό τρόπο. Κάπου εκεί, υπήρχε ο ξανθός “κίνδυνος”.

20th+Annual+Hooters+International+Swimsuit+dINjwAoGpDIx

«Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε… Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Αρα, εδώ είμαστε!»

Το ζευγάρι φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά, με τον ίδιο να έχει κόψει τα “όργια” και να αφοσιώνεται, ή τουλάχιστον να προσπαθεί, στην γυναίκα που πιθανόν να τον νοικοκυρέψει.

Κι εμείς είμαστε εδώ λοιπόν, περίεργοι να δούμε πόσα… χιλιόμετρα, ή μέτρα, θα διανύσει ο κακομαθημένος Μπιλζέριαν στον ίσιο δρόμο…

sofia-will-be-your-guide-through-the-week-16-photos-2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις