Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έφυγε από τη ζωή η χήρα του αξέχαστου Frank Sinatra, Barbara (pics)
LIFESTYLE

Έφυγε από τη ζωή η χήρα του αξέχαστου Frank Sinatra, Barbara (pics)

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη σύζυγος του αξέχαστου Frank Sinatra, Barbara, σε ηλικία 90 ετών. Δεκαεννέα χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό του σπουδαίου ερμηνευτή, η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία ο Sinatra, έσβησε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι της, την έπαυλη Rancho Mirage στην California. Τα παιδιά της, δήλωσαν στο δίκτυο Fox News, πως […]

sinatra

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη σύζυγος του αξέχαστου Frank Sinatra, Barbara, σε ηλικία 90 ετών. Δεκαεννέα χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό του σπουδαίου ερμηνευτή, η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία ο Sinatra, έσβησε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι της, την έπαυλη Rancho Mirage στην California.

PD44277250_Sinatra_1913093a

Τα παιδιά της, δήλωσαν στο δίκτυο Fox News, πως «έφυγε» από φυσικά αίτια.

la-me-barbara-sinatra-20170725

«Έφυγε γαλήνια, έχοντας στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή την οικογένεια της και φίλους της», δήλωσε χαρακτηριστικά το περιβάλλον της Barbara Sinatra.

PKT4979-338145 FRANK SINATRA SINGER/ACTOR 1976 Frank Sinatra's wedding to Barbara Marx.

Η Barbara Blakeley, όπως ήταν το επώνυμο της, γεννήθηκε στο Missouri και ξεκίνησε στα 18 της χρόνια να εργάζεται ως μοντέλο, όταν μετακόμισε με την οικογένεια της στο Long Beach της California. Ήταν η τέταρτη σύζυγος του Frank Sinatra και ο άνθρωπος με τον οποίο ο μεγάλο καλλιτέχνης έζησε 22 χρόνια, μέχρι τον ξαφνικό θάνατό του από ανακοπή καρδιάς το 1998.

dims

Στα πρώτα της βήματα στο χώρο η Barbara παντρεύτηκε τον Robert Oliver, αλλά σύντομα πήραν διαζύγιο και λίγο αργότερα παντρεύτηκε τον Zeppo Marx το 1959. Μετά και το δεύτερο διαζύγιο της, γνώρισε τον Frank Sinatra. Barbara και Frank Sinatra παντρεύτηκαν το 1976 σε μια ιδιωτική τελετή στο Rancho Mirage.

baraba-1--z

Ήταν πολύ γνωστή κυρίως για την έντονη φιλανθρωπική της δράση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις