Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τέλος οι τρανσέξουαλ από τις Ένοπλες Δυνάμεις, με απαγόρευση Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Τέλος οι τρανσέξουαλ από τις Ένοπλες Δυνάμεις, με απαγόρευση Τραμπ

Συνεχίζει ακάθεκτος να «παίζει» με το Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά, στόχος του οι τρανσέξουαλ και η συμμετοχή τους στις ένοπλες δυνάμεις. «Έπειτα από διαβούλευση με τους στρατηγούς μου και τους εμπειρογνώμονες επί των ενόπλων δυνάμεων, ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα δέχεται ούτε θα επιτρέπει πλέον τρανσέξουαλ σε οποιαδήποτε θέση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων», έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτό […]

ap-17207053493402-1501087886

Συνεχίζει ακάθεκτος να «παίζει» με το Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά, στόχος του οι τρανσέξουαλ και η συμμετοχή τους στις ένοπλες δυνάμεις.

«Έπειτα από διαβούλευση με τους στρατηγούς μου και τους εμπειρογνώμονες επί των ενόπλων δυνάμεων, ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα δέχεται ούτε θα επιτρέπει πλέον τρανσέξουαλ σε οποιαδήποτε θέση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων», έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτό συμβαίνει, όπως εξηγεί ο ίδιος, λόγω του ιατρικού κόστους που έχει κάτι τέτοιο. «Ο στρατός μας πρέπει να επικεντρωθεί στην αποφασιστική και συντριπτική νίκη και δεν μπορεί να επιβαρύνεται με τα τεράστια ιατρικά κόστη και την αναστάτωση που θα συνεπαγόταν η παρουσία τρανσέξουαλ στον στρατό», εξήγησε.

trumpmilitary2-1501087788

Oι τρανσέξουαλ μπορούσαν να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις, μετά τον τερματισμό της σχετικής απαγόρευσης του πρώην υπουργού Άμυνας, Ας Κάρτερ.

trumpmilitary-1501087802
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις