Μουρίνιο: «Μερικοί σύλλογοι ξοδεύουν υπερβολικά χρήματα για ποδοσφαιριστές»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουρίνιο: «Μερικοί σύλλογοι ξοδεύουν υπερβολικά χρήματα για ποδοσφαιριστές»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο BBC, παραδέχθηκε πως υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι ξοδεύουν υπερβολικά χρήματα για την απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών. Η Γιουνάιτεντ, την οποία προπονεί ο ίδιος, έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 106.000.000 λίρες για μεταγραφές. 75.000.000 λίρες για τον Λουκάκου, και 31.000.000 για το Λίντελοφ. Ωστόσο, δικαιολόγησε […]

26.07.2017 | 11:57

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο BBC, παραδέχθηκε πως υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι ξοδεύουν υπερβολικά χρήματα για την απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Η Γιουνάιτεντ, την οποία προπονεί ο ίδιος, έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 106.000.000 λίρες για μεταγραφές. 75.000.000 λίρες για τον Λουκάκου, και 31.000.000 για το Λίντελοφ.

Ωστόσο, δικαιολόγησε την κίνηση αυτή λέγοντας:

«Αυτή τη σεζόν, ξοδέψαμε πολλά χρήματα για επιθετικό. Αλλά αν δεν το κάναμε αυτό, θα μέναμε χωρίς σέντερ φορ. Είναι εμφανές πως τα χρήματα που σπαταλούν οι ομάδες στις μέρες μας είναι “απίστευτα”. Την επόμενη σεζόν δεν θα ξοδέψουμε πολλά λεφτά για επιθετικό, αλλά φέτος ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Επενδύσεις πρέπει να γίνονται σε κάθε ομάδα.»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις θεωρητικά “μικρότερες” ομάδες της Αγγλίας, πιστεύοντας πως ακόμα και αυτές έχουν δυναμώσει πάρα πολύ με μεταγραφές, και έφερε ως παράδειγμα τον «Τσιτσαρίτο» και τη Γουέστ Χαμ.

« Κάθε ομάδα στην Αγγλία έχει φανταστικούς παίκτες. Κοιτάξτε για παράδειγμα την Γουέστ Χαμ. Ο «Τσιτσαρίτο» δεν θα μπορούσε να παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Και βέβαια θα μπορούσε. Παρόλα αυτά, αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ που παραδοσιακά δεν διεκδικεί τον τίτλο. Κάθε σύλλογος παίρνει πολύ καλούς παίκτες.», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η Γιουνάιτεντ, θα αντιμετωπίσει τα «σφυριά» στην 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στις 13 Αυγούστου.

Exit mobile version