Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεχόταν γκολ σε κάθε αγώνα του Champions League, μέχρι που ήρθε η…ΑΕΚ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεχόταν γκολ σε κάθε αγώνα του Champions League, μέχρι που ήρθε η…ΑΕΚ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ίγκορ Ακινφέεβ, μπορεί να πρόκειται για έναν ικανό τερματοφύλακα, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 11 χρόνια, και σε 43 αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το «0» στο σκορ. Η “κατάρα” του Ρώσου γκολκίπερ έσπασε χθες, όταν δεν […]

PARIS, FRANCE - MARCH 29:  Goalkeeper, Igor Akinfeev of Russia in action during the International Friendly match between France and Russia held at Stade de France on March 29, 2016 in Paris, France.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ίγκορ Ακινφέεβ, μπορεί να πρόκειται για έναν ικανό τερματοφύλακα, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 11 χρόνια, και σε 43 αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το «0» στο σκορ.

Η “κατάρα” του Ρώσου γκολκίπερ έσπασε χθες, όταν δεν δέχθηκε γκολ στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, στο ματς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ πήρε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0.

Η ρωσική ομάδα, όμως, είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια, στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στην Τράμπζονσπορ. Τότε, κάτω από τα γκολπόστ καθόταν ο Βλαντιμίρ Γκαμπούλοβ, λόγω του ότι ο Ακινφέεβ ήταν τραυματίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις