Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: “Ανοίξτε επιτέλους το στόμα σας”
LIFESTYLE

Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: “Ανοίξτε επιτέλους το στόμα σας”

Πολλές φορές μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετείται σε θέματα της επικαιρότητας. Αυτό έκανε και το πρωί της Τρίτης, με αφορμή την φρικτή είδηση, όπου γονείς κακοποίησαν το επτά μηνών μωρό τους στην Πάτρα. Η παρουσιάστρια ξέσπασε γράφοντας ένα μήνυμα στο facebook στο οποίο αναφέρει: «Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος […]

etsi-exase-i-roula-koromila-10-kila-se-2-ebdomades.w_hr

Πολλές φορές μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετείται σε θέματα της επικαιρότητας.

Αυτό έκανε και το πρωί της Τρίτης, με αφορμή την φρικτή είδηση, όπου γονείς κακοποίησαν το επτά μηνών μωρό τους στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε γράφοντας ένα μήνυμα στο facebook στο οποίο αναφέρει: «Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει με τσιγάρα, ο άλλος το κακοποιεί, ο άλλος το εγκαταλείπει στο έλεος του Θεού, ο άλλος /η το σκοτώνει με φρικτό τρόπο. Άλλοι καθημερινά βασανίζουν τα παιδιά τους λεκτικά και σωματικά. Ποιος ενδιαφέρεται να δει τις φάτσες σας και να ακούσει τις απολογίες σας μωρέ;; Μέσα για πάντα, γίνεται; Ένας τέτοιος νόμος απαιτείται. Άντε που θέλετε και παιδιά! Και όσοι γνωρίζετε ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους. Μιλήστε να σωθούν αθώες ψυχές».

roula-1500964973 (1)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις