Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ξεκατίνιασμα- Ραχήλ Μακρή για Μαρία Μπεκατώρου: “Άξεστη”! (video)
LIFESTYLE

Ξεκατίνιασμα- Ραχήλ Μακρή για Μαρία Μπεκατώρου: “Άξεστη”! (video)

Η Ραχήλ Μακρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή La Biri Biri και μίλησε ξανά κατά της Μαρίας Μπεκατώρου, χαρακτηρίζοντάς την “άξεστη και απαράδεκτη”. «Θα πήγαινα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω πρόβλημα. Στη Μαρία Μπεκατώρου, όχι. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη, χωρίς να με γνωρίζει και έπαιζε τον συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να ασχοληθώ μαζί της […]

MPEKATOROU

Η Ραχήλ Μακρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή La Biri Biri και μίλησε ξανά κατά της Μαρίας Μπεκατώρου, χαρακτηρίζοντάς την “άξεστη και απαράδεκτη”.

«Θα πήγαινα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω πρόβλημα. Στη Μαρία Μπεκατώρου, όχι. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη, χωρίς να με γνωρίζει και έπαιζε τον συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να ασχοληθώ μαζί της και χωρίς να τη γνωρίζω. Αν την έβλεπα από κοντά, δεν θα της έλεγα τίποτα. Γιατί να της πω; Δεν με ενδιαφέρει», είπε η Ραχήλ Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ ανέφερε: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου υπερασπιζόμενη την Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Η απάντηση της Ραχήλ ήταν «καλύτερη»: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις