ΕΝΦΙΑ: Τρέξτε κάντε τις διορθώσεις για να γλιτώσετε το πρόστιμο!

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

ΕΝΦΙΑ: Τρέξτε κάντε τις διορθώσεις για να γλιτώσετε το πρόστιμο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κάντε τώρα τον έλεγχο για να γλιτώσετε! Μετά και την υποβολή των 6,1 εκατ. φορολογικών δηλώσεων, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ ξεκίνησε τη διαδικασία και αρχίζει να τρέχει το πρόγραμμα για τον υπολογισμό του νέου ΕΝΦΙΑ. Έτσι λοιπόν, καλεί τους φορολογούμενους να ελέγξουν τώρα την εικόνα της περιουσιακής τους κατάστασης, πριν εκδοθούν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα. Όσοι […]

25.07.2017 | 11:10

Κάντε τώρα τον έλεγχο για να γλιτώσετε!

Μετά και την υποβολή των 6,1 εκατ. φορολογικών δηλώσεων, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ ξεκίνησε τη διαδικασία και αρχίζει να τρέχει το πρόγραμμα για τον υπολογισμό του νέου ΕΝΦΙΑ.

Έτσι λοιπόν, καλεί τους φορολογούμενους να ελέγξουν τώρα την εικόνα της περιουσιακής τους κατάστασης, πριν εκδοθούν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα.

Όσοι διαπιστώσουν λάθη στην ακίνητη περιουσία που μπορεί να ανεβάσουν το λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε διορθώσεις μέσω της εφαρμογής «Ε9 Περιουσιολόγιο» στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aade.gr, της ΑΑΔΕ.

Κυρίως  οι κληρονόμοι ή όσοι έκαναν αγορές και έχουν αλλαγές σε σχέση με το Ε9 του 2016, θα πρέπει να εντοπίσουν έγκαιρα τυχόν ανακρίβειες και να τις διορθώσουν.

Για τις εκπρόθεσμες διορθώσεις το πρόστιμο ανέρχεται σε 100 ευρώ.

 

Exit mobile version