Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έπιαναν την κουβεντούλα σε εργαζόμενους και πελάτες και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπιαναν την κουβεντούλα σε εργαζόμενους και πελάτες και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν!

Του Πέτρου Καρσιώτη Περιδιάβαιναν εστιατόρια και καφετέριες στην περιοχή του Χαλανδρίου, απασχολούσαν με άσχετα θέματα τους εργαζόμενους και τους πελάτες με τελικό σκοπό την κλοπή. Όταν αποχωρούσαν οι άνθρωποι με τους οποίους είχαν έρθει σε επαφή, διαπίστωναν ότι οι άγνωστοι τους είχαν… ελαφρύνει από κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια η και τιμαλφή! Μετά τις καταγγελίες καταστηματαρχών του […]

1439549912-32a03ccfe376e30cb0a7f869918353e8

Του Πέτρου Καρσιώτη

Περιδιάβαιναν εστιατόρια και καφετέριες στην περιοχή του Χαλανδρίου, απασχολούσαν με άσχετα θέματα τους εργαζόμενους και τους πελάτες με τελικό σκοπό την κλοπή.

Όταν αποχωρούσαν οι άνθρωποι με τους οποίους είχαν έρθει σε επαφή, διαπίστωναν ότι οι άγνωστοι τους είχαν… ελαφρύνει από κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια η και τιμαλφή!

Μετά τις καταγγελίες καταστηματαρχών του Χαλανδρίου και πελατών, που έπεσαν θύματα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του τοπικού Τμήματος μπήκαν στα ίχνη της ομάδας των… ταχυδακτυλουργών.

Εν τέλει αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν επ αυτοφώρω στο Χαλάνδρι τρεις υπηκόους Ρουμανίας,  ηλικίας 18, 24 και 49 ετών, διότι αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από ιδιοκτήτη εστιατορίου το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από εξαμήνου και πλέον, είχαν συστήσει σπείρα με σκοπό την διάπραξη κλοπών κινητών τηλεφώνων, πορτοφολιών και λοιπών τιμαλφών, από πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι  περιπτώσεις στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Δύο από τους συλληφθέντες, έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για την διάπραξη ίδιων  αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις