Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δάγκωμα αλα…Σουάρεζ από ποδοσφαιριστή του Ελ Σαλβαδόρ (Vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δάγκωμα αλα…Σουάρεζ από ποδοσφαιριστή του Ελ Σαλβαδόρ (Vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έναν…περίεργο τρόπο βρήκε για να εξουδετερώσει τον αντίπαλό του σε εκτέλεση κόρνερ ο Χένρυ Ρομέρο, διεθνής με την ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ. Το Ελ Σαλβαδόρ αντιμετώπιζε τις ΗΠΑ για τα προημιτελικά του Gold Cup. Οι Αμερικανοί, κέρδισαν με σκορ 2-0, ωστόσο το ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Σε εκτέλεση κόρνερ, […]

bite

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έναν…περίεργο τρόπο βρήκε για να εξουδετερώσει τον αντίπαλό του σε εκτέλεση κόρνερ ο Χένρυ Ρομέρο, διεθνής με την ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ.

Το Ελ Σαλβαδόρ αντιμετώπιζε τις ΗΠΑ για τα προημιτελικά του Gold Cup. Οι Αμερικανοί, κέρδισαν με σκορ 2-0, ωστόσο το ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Σε εκτέλεση κόρνερ, ο Ρομέρο μάρκαρε τον Άλντιντορ και για να τον εξουδετερώσει τον…δάγκωσε στην πλάτη με τον Αμερικανό να πέφτει στο έδαφος από τον πόνο.

Ο Ρομέρο, δέχθηκε “καμπάνα” έξι αγωνιστικών.

Στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2014, ο Λουίς Σουάρες της Ουρουγουάης είχε δαγκώσει τον Ιταλό στόπερ, Τζόρτζιο Κιελίνι, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από οποιαδήποτε επίσημη δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο και τιμωρία εννέα αγώνων της εθνικής Ουρουγουάης.

https://youtu.be/KJQVdI5FaR0?t=1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις