Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανήλικοι μέθυσαν σε ταβέρνα και κατέληξαν στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήλικοι μέθυσαν σε ταβέρνα και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Μπλεξίματα με τον νόμο θα έχει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στα Τρίκαλα, που επέτρεψε την είσοδο σε ανήλικους, αλλά τους πότισε στον βωμό του κέρδους και πολύ αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Τα δύο παιδιά άρχισαν να αισθάνονται πολύ άσχημα, σε σημείο λιποθυμίας και εμετούς και αμέσως έσπευσε στο σημείο το ασθενοφόρο. Οι […]

alkool

Μπλεξίματα με τον νόμο θα έχει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στα Τρίκαλα, που επέτρεψε την είσοδο σε ανήλικους, αλλά τους πότισε στον βωμό του κέρδους και πολύ αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Τα δύο παιδιά άρχισαν να αισθάνονται πολύ άσχημα, σε σημείο λιποθυμίας και εμετούς και αμέσως έσπευσε στο σημείο το ασθενοφόρο.

Οι γιατροί ενημέρωσαν  τους αστυνομικούς του τμήματος Φαρκαδόνας, που έμαθαν πού κατανάλωσαν αλκοόλ και πήγαν στην ταβέρνα.

Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και, αφού επιβλήθηκε σε βάρος του το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί προστασίας ανηλίκων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις