Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ξυλοκόπησαν ελεγκτή και το Λιμενικό… σταύρωσε τα χέρια!
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοκόπησαν ελεγκτή και το Λιμενικό… σταύρωσε τα χέρια!

Του Πέτρου Καρσιώτη Σοβαρό θέμα για τη λειτουργία του Λιμενικού κατά κύριο λόγο και της Αστυνομίας, εγείρεται από την… απροθυμία τους να παρέμβουν για τη σύλληψη ατόμου, που επιτέθηκε και γρονθοκόπησε ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην Πάτμο! O ελεγκτής σφάδαζε, οι υπηρεσίες έριζαν! Ενώ ο ελεγκτής, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που μεταδίδονται από […]

image3

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοβαρό θέμα για τη λειτουργία του Λιμενικού κατά κύριο λόγο και της Αστυνομίας, εγείρεται από την… απροθυμία τους να παρέμβουν για τη σύλληψη ατόμου, που επιτέθηκε και γρονθοκόπησε ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην Πάτμο!

O ελεγκτής σφάδαζε, οι υπηρεσίες έριζαν!

Ενώ ο ελεγκτής, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που μεταδίδονται από το νησί, βρίσκονταν να σφαδάζει αιμόφυρτος από την επίθεση ατόμου, που φέρεται να ελέγχει αρκετά καταστήματα, το Λιμενικό πετούσε το μπαλάκι στην Αστυνομία και το αντίστροφο, καθώς έριζαν για τον τόπο δικαιοδοσίας τους!!!

Ο γ.γ. της ΑΑΔΕ επικοινώνησε με τον υπουργό Νίκο Τόσκα

Εν τέλει και ενώ ο υπάλληλος διακομιζόταν στο Κέντρο Υγείας και το μπαλάκι θα πήγαινε και θα ερχόταν,  ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Γιώργος Πιτσιλής, επικοινώνησε με τον  Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, ζητώντας του να παρέμβει η Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη

Εν τέλει οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος, έχοντας επιτελέσει το… έργο του, έπινε τον καφέ του λίγο πιο μακριά από το σημείο του ξυλοδαρμού.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο

Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο,  δύο άντρες και μία γυναίκα, ελεγκτές της ΑΑΔΕ, φέρονται να  επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε μαγαζιά του νησιού χθες το βράδυ, όταν έπεσαν πάνω σε έναν «κύριο», ο οποίος τους ρώτησε τι δουλειά είχαν εκεί και αν είναι ελεγκτές.

Το… μοιραίο λάθος του ελεγκτή

Ο ένας εκ των ελεγκτών έκανε το μοιραίο λάθος να του απαντήσει θετικά και έτσι ο άνδρας, χωρίς δεύτερη σκέψη, επιτέθηκε και άρχισε να χτυπάει τον άτυχο ελεγκτή, μπροστά στους έντρομους συναδέλφους του, που καλούσαν σε παρέμβαση αλλά δεν βρήκαν αρχικά ανταπόκριση.

Όταν ενημερώθηκε ο Γ.Γ της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής και επικοινώνησε τον Νίκο Τόσκα το θέμα λύθηκε.

Το γιατί συνέβησαν όλα αυτά θα πρέπει να είναι το αντικείμενο έρευνας, που θα πρέπει να διαταχθεί από τους αρμοδίους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις