Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συναγερμός στις Αρχές! Νεκρός ο πατέρας, εξαφανισμένη η κόρη!
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στις Αρχές! Νεκρός ο πατέρας, εξαφανισμένη η κόρη!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές σχετικά με την εξαφάνιση μίας 52χρονης γυναίκας αλλά και για το θάνατο του υπερήλικα πατέρα της, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας. Τον νεκρό πατέρα εντόπισε η αδερφή της αγνοούμενης που πήγε την Τετάρτη στο σπίτι που κατοικούσαν οι δύο υπερήλικες γονείς με την 52χρονη κόρη τους. Οι ηλικιωμένοι ήταν κλινήρεις εξαιτίας σοβαρών […]

1429608406340558587 (1)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές σχετικά με την εξαφάνιση μίας 52χρονης γυναίκας αλλά και για το θάνατο του υπερήλικα πατέρα της, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας.

Τον νεκρό πατέρα εντόπισε η αδερφή της αγνοούμενης που πήγε την Τετάρτη στο σπίτι που κατοικούσαν οι δύο υπερήλικες γονείς με την 52χρονη κόρη τους. Οι ηλικιωμένοι ήταν κλινήρεις εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν και τη φροντίδα τους είχε αναλάβει η 52χρονη.

Η αδερφή, βρήκε και ένα σημείωμα που είχε αφήσει φεύγοντας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του πατέρα, με πιθανότερο ενδεχόμενο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείωμα που άφησε πίσω της η 52χρονη, άφηνε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πληροφορίες λένε επίσης, ότι η 52χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οι έρευνες της Αστυνομίας, επικεντρώνονται και στον εντοπισμό του κόκκινου αυτοκινήτου με το οποίο έφυγε η γυναίκα. Έχουν δοθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο αριθμός κυκλοφορίας, καθώς και στις διόδους προς την Τουρκία και τη Βουλγαρία.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις