Εκτός εαυτού μεθυσμένη τουρίστρια, δάγκωσε αστυνομικό!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός εαυτού μεθυσμένη τουρίστρια, δάγκωσε αστυνομικό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Λίγες μέρες πέρασαν από τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά και τα επεισόδια δεν έχουν τελειωμό. Μια τουρίστρια, η οποία είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, δάγκωσε έναν αστυνομικό! Κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που διενεργούν στην περιοχή, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε δυο μεθυσμένες νεαρές οι οποίες χτυπούσαν με τα χέρια τους τα […]

22.07.2017 | 15:59

Λίγες μέρες πέρασαν από τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά και τα επεισόδια δεν έχουν τελειωμό.

Μια τουρίστρια, η οποία είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, δάγκωσε έναν αστυνομικό!

Κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που διενεργούν στην περιοχή, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε δυο μεθυσμένες νεαρές οι οποίες χτυπούσαν με τα χέρια τους τα καπό των αυτοκινήτων και φώναζαν, εμφανώς μεθυσμένες. Οι άντρες της αστυνομίας τις πλησίασαν για να κάνουν παρατήρηση, όμως η μία βγήκε εκτός εαυτού, τους επιτέθηκε και δάγκωσε έναν από αυτούς στα χέρια.

Η νεαρή συνελήφθη και οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη και απείθεια και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Ο αστυνομικός κατέφυγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν μεταδόθηκε κάποια μολυσματική ασθένεια.

 

Exit mobile version