Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δώδεκα κλοπές και πέντε απόπειρες είχαν διαπράξει δύο Αλβανοί σε ένα πρωινό!
ΕΛΛΑΔΑ

Δώδεκα κλοπές και πέντε απόπειρες είχαν διαπράξει δύο Αλβανοί σε ένα πρωινό!

Του Πέτρου Καρσιώτη Δώδεκα κλοπές και πέντε απόπειρες , στις περιοχές Νέας Αγχιάλου και Βελεστίνου Μαγνησίας, σε ένα μόνο πρωινό, πρόλαβαν να διαπράξουν δύο 20χρονοι  Αλβανοί, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν  από την Αστυνομία. Με την ταυτοποίηση, εξιχνιάστηκαν  δέκα επτά περιπτώσεις κλοπών,  που διαπράχθηκαν στις ευρύτερες περιοχές της Νέας Αγχιάλου και του Βελεστίνου Μαγνησίας Όπως εξακριβώθηκε, πρόκειται για το δίδυμο που […]

ταβλες-περιπολικο-θεσσαλονικη-3

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δώδεκα κλοπές και πέντε απόπειρες , στις περιοχές Νέας Αγχιάλου και Βελεστίνου Μαγνησίας, σε ένα μόνο πρωινό, πρόλαβαν να διαπράξουν δύο 20χρονοι  Αλβανοί, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν  από την Αστυνομία.

Με την ταυτοποίηση, εξιχνιάστηκαν  δέκα επτά περιπτώσεις κλοπών,  που διαπράχθηκαν στις ευρύτερες περιοχές της Νέας Αγχιάλου και του Βελεστίνου Μαγνησίας

Όπως εξακριβώθηκε, πρόκειται για το δίδυμο που είχε αναστατώσει καταστηματάρχες και την Αστυνομία με αυτό την «επίθεση κλοπών» που είχαν εξαπολύσει οι δύο 20χρονοι Αλβανοί τον περασμένο Μάιο.

Αναλυτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30-05-2017 οι δύο εμπλεκόμενοι,  κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα στις προαναφερόμενες περιοχές, διέπραξαν 12 κλοπές και 5 απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, ιδιοκτησίας δεκαέξι ημεδαπών και μίας υπηκόου Βουλγαρίας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 870 ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή (tablet).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις