Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Europa League, 2-0 την Ανόρθωση σε φιλική αναμέτρηση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Europa League, 2-0 την Ανόρθωση σε φιλική αναμέτρηση

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό του πριν τις αναμετρήσεις με την Ολίμπικ Ντονέτσκ. Οι ποδοσφαιριστές του Στανόγεβιτς, έπαιξαν γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο στην άμυνα υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν. Σε κρίσιμα ματς όπως αυτά των προκριματικών του Europa League, οι πιθανότητες λάθους […]

παοκ

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό του πριν τις αναμετρήσεις με την Ολίμπικ Ντονέτσκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Στανόγεβιτς, έπαιξαν γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο στην άμυνα υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν. Σε κρίσιμα ματς όπως αυτά των προκριματικών του Europa League, οι πιθανότητες λάθους στην άμυνα πρέπει να είναι ελαχιστοποιημένες.

Εν τέλει, οι «Θεσσαλονικείς» επικράτησαν της Ανόρθωσης με σκορ 2-0.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολάρα του Κάμπος, που ήταν ο πιο δραστήριος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο τέρμα, προήλθε από αυτογκόλ ύστερα από σουτ του Πρίγιοβιτς.

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάμπος (Ενρίκε 73΄), Πέλκας (Τσίμιροτ 61΄), Κάνιας, Σάκχοφ (Μπίσεσβαρ 73΄), Μακ (Ουάρντα 72΄), Πρίγιοβιτς.

Ανόρθωση (Λέβι): Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς (Ντουγκλάο 71΄), Σίντελφελντ, Πράνιτς (Κβέσιτς 56΄), Σεχού, Βίκτορ, Ράγιος, Παλάνκα (Ματθαίου 56΄), Καρλίτος (Άλβες 71΄), Καμαρά (Οικονομίδης 84΄)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις