Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποινή χάδι σε ηλικιωμένο επιχειρηματία, για ασέλγεια σε 18χρονο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινή χάδι σε ηλικιωμένο επιχειρηματία, για ασέλγεια σε 18χρονο!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Καστοριά η σύλληψη ενός ηλικιωμένου γνωστού επιχειρηματία για ασέλγεια σε βάρος ενός 18χρονου αγοριού. Η υπόθεση έφτασε στις Αρχές όταν ο νεαρός εξομολογήθηκε στους γονείς του τι συμβαίνει και αμέσως η οικογένεια έσπευσε στην αστυνομία. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς, του άσκησε δίωξη για ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον […]

Viasmos_Moria

Σάλο έχει προκαλέσει στην Καστοριά η σύλληψη ενός ηλικιωμένου γνωστού επιχειρηματία για ασέλγεια σε βάρος ενός 18χρονου αγοριού.

Η υπόθεση έφτασε στις Αρχές όταν ο νεαρός εξομολογήθηκε στους γονείς του τι συμβαίνει και αμέσως η οικογένεια έσπευσε στην αστυνομία.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς, του άσκησε δίωξη για ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 80χρονος πρώην γουνοποιός προσπάθησε να δικαιολογηθεί όμως τίποτα δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο του επέβαλε ποινή ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ο συνταξιούχος, που είναι γνωστός στην πόλη καθώς συμμετείχε και σε εκθέσεις που διεξάγονταν στην Καστοριά,  άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως υπήρχαν φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις