Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έριξε “αυλαία” το X- Factor: Ο νικητής, η κόρη του Σάκη και μια Αραβανή… κόλαση! (vid)
LIFESTYLE

Έριξε “αυλαία” το X- Factor: Ο νικητής, η κόρη του Σάκη και μια Αραβανή… κόλαση! (vid)

Αυλαία έριξε χθες βράδυ το «Χ-Factor», με τον Παναγιώτη Κουφογιάννη να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής. Στον τελικό έφτασαν ο Παναγιώτης Κουφογιάννης από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, η Σούλα Ευαγγέλου από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου και οι Dee Vibes από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα. Το κοινό όμως αποφάσισε να χαρίσει τη νίκη στον ταλαντούχο […]

d2nQQU56GUm5pPWT6pfC

Αυλαία έριξε χθες βράδυ το «Χ-Factor», με τον Παναγιώτη Κουφογιάννη να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής.

Στον τελικό έφτασαν ο Παναγιώτης Κουφογιάννης από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, η Σούλα Ευαγγέλου από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου και οι Dee Vibes από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα.

Το κοινό όμως αποφάσισε να χαρίσει τη νίκη στον ταλαντούχο τραγουδιστή από την Κύπρο.

Ο 28χρονος κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι επίσης ένα αυτοκίνητο. Στην δεύτερη θέση «τερμάτισε» η Σούλα Ευαγγέλου, ενώ οι Dee Vibes, κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Ο Σάκης Ρουβάς, στο φινάλε του τελικού του X Factor, κάλεσε όλους τους συντελεστές να ανέβουν στη σκηνή και φώναξε επίσης και την κόρη του, την Αναστασία.

«Αναστασία έλα κι εσύ», είπε και η κορούλα του ανέβηκε πάνω. «Η μελλοντική παρουσιάστρια! Σε δέκα χρόνια, σε βλέπω να παρουσιάζεις εσύ το X Factor».

Η καυτή Ευαγγελία Αραβανή άφησε για λίγο το Green Room και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην σκηνή του X Factor. Με ένα μίνι λευκό φόρεμα που ανέδειξε την σέξι σιλουέτα της, το πανέμορφο μοντέλο τρέλανε τον Σάκη Ρουβά!

«Απίστευτο! Έχω μείνει παγωτό! Μας φύλαγες το καλύτερο για το τέλος. Δεν το πιστεύω» αναφώνησε εντυπωσιασμένος με την παρουσία της ο Σάκης Ρουβάς.

«Θέλω να σας ανακοινώσω τη φετινή μου συνεργασία για το χειμώνα. Θα είμαι δίπλα στο πλευρό της Ευαγγελίας Αραβανή. Θα της ανοίγω το πρόγραμμα όπως καταλαβαίνετε» σχολίασε αστειευόμενος ο παρουσιαστής του X Factor.

STAGE ON FIRE!!!!!H @evagelia_aravani τραγουδάει και αποδεικνύει ότι έχει πολλά ταλέντα!!! #XFactorGR ???????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις