Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εφιάλτης για νεαρή κοπέλα: Την κρατούσαν κλειδωμένη και την έδερναν για έναν “λάθος” έρωτα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για νεαρή κοπέλα: Την κρατούσαν κλειδωμένη και την έδερναν για έναν “λάθος” έρωτα!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από την αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε μία νεαρή κοπέλα εξαιτίας των αντιδράσεων για τον άνθρωπο που είχε ερωτευτεί. Η κοπέλα κρατείτο φυλακισμένη στο σπίτι της σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων από τους γονείς και τον αδελφό της, επειδή δεν ήθελαν τη σχέση που είχε δημιουργήσει. Επί […]

s_5

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από την αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε μία νεαρή κοπέλα εξαιτίας των αντιδράσεων για τον άνθρωπο που είχε ερωτευτεί.

Η κοπέλα κρατείτο φυλακισμένη στο σπίτι της σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων από τους γονείς και τον αδελφό της, επειδή δεν ήθελαν τη σχέση που είχε δημιουργήσει.

Επί έναν ολόκληρο χρόνο που ζούσε κλειδωμένη, τη χτυπούσαν.

Το σύγχρονο «Κωσταλέξι» ήρθε στο φως το πρωί της Τετάρτης όταν η νεαρή κατάφερε να το σκάσει και να καταφύγει στην Αστυνομία, που ενημέρωσε άμεσα τον εισαγγελέα.

Ο δικαστικός λειτουργός ηγήθηκε ο ίδιος της επιχείρησης για την σύλληψη των γονέων και του αδελφού της, οι οποίοι κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με βαριές κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το moriasnews.gr, οι γείτονες της οικογένειας είχαν υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε με το κορίτσι, καθώς είχαν πάψει από καιρό να το βλέπουν, αλλά άκουγαν φωνές από το σπίτι.

Κανένας όμως από αυτούς δεν είχε ενημερώσει τις Αρχές.

Αρχή φόρμας

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις