Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Φανταστείτε ένα νησί, με εξωτικές ομορφιές και αμέτρητα χαριτωμένα κουταβάκια… Να το! (vid)
PLUS

Φανταστείτε ένα νησί, με εξωτικές ομορφιές και αμέτρητα χαριτωμένα κουταβάκια… Να το! (vid)

Φαντάζεστε παραλίες, κοκτέιλ, γαλαζοπράσινα νερά και… γλυκύτατα κουταβάκια να παίζουν μαζί σας; Ε λοιπόν, κάπου στην Καραϊβική, υπάρχει και σας περιμένει το Puppy Island, το νησί Providenciales στα βορειοδυτικά των νήσων Caicos. Εκεί, στις εξωτικές ομορφιές της περιοχής, χαριτωμένα κουταβάκια παίζουν, τρέχουν και απολαμβάνουν την αγάπη των πάντων. Η φιλοζωική οργάνωση Potcake Place που δραστηριοποιείται […]

unleashed-puppy-island

Φαντάζεστε παραλίες, κοκτέιλ, γαλαζοπράσινα νερά και… γλυκύτατα κουταβάκια να παίζουν μαζί σας;

Ε λοιπόν, κάπου στην Καραϊβική, υπάρχει και σας περιμένει το Puppy Island, το νησί Providenciales στα βορειοδυτικά των νήσων Caicos.

Εκεί, στις εξωτικές ομορφιές της περιοχής, χαριτωμένα κουταβάκια παίζουν, τρέχουν και απολαμβάνουν την αγάπη των πάντων. Η φιλοζωική οργάνωση Potcake Place που δραστηριοποιείται στο Puppy Island για πάνω από 20 χρόνια, μαζεύει κουταβάκια και τα φιλοξενεί στον παράδεισο!

pexels-photo-139519-656x397

Σύμφωνα με τα στοιχεία, 500 σκυλάκια διασώζονται και βρίσκουν μόνιμο σπίτι κάθε χρόνο. Οι εθελοντές της οργάνωσης φέρνουν τα μικρά στις εγκαταστάσεις τους στο νησί, τα περιθάλπουν, τα φροντίζουν και προσπαθούν να τους βρουν μόνιμο σπίτι.

35148c0c7fde14f36c08f176092527f4_XL

Το 2010 σε μια βόλτα της σε δρόμο του νησιού με κάποια από τα σκυλάκια η Parker συνειδητοποίησε πόσο θετικά αντιδράει ο κόσμος όταν τα συναντάει. Έτσι σκέφτηκε ένα πρόγραμμα όπου θα μπορούν οι επισκέπτες εκτός από το να τα δουν και να τα γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν και κάποιο από αυτά για βόλτα.

BDmXO5ylp41nTDWADAOIRy7mP1mVFwfQXUwO4qMYdvQ.jpgBDmXO5ylp41nTDWADAOIRy7mP1mVFwfQXUwO4qMYdvQ-694x533

Η ίδια λέει: “Μπορεί αν θέλει κάποιος να πάρει ένα από τα σκυλάκια μας για μια ώρα νωρίς το πρωί, πριν γίνει πολύ ζεστή η μέρα. Εμείς του παρέχουμε και μια μεγάλη τσάντα θάλασσας για να το μεταφέρει, νερό, λιχουδιές αλλά και σακούλες για τις ακαθαρσίες του. Όλα τα ζώα φορούν κολάρο για τις βόλτες και έχουν το λουρί τους. Εξηγούμε στον κόσμο ότι τα ζώα θα πρέπει να βρίσκονται στη σκιά και να πίνουν συχνά νερό. Θέλουμε οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί τους να μην το βλέπουν ως μια εκδρομή αλλά σαν κάτι που θα έχει όφελος για σκυλάκια, όπως κοινωνικοποίηση και πιθανή υιοθεσία. Πολλοί είναι πραγματικά υπέροχοι μαζί τους. Έχουμε δει σκυλάκια ντροπαλά και φοβισμένα να γίνονται πιο κοινωνικά. Τέλος για να υιοθετήσει κάποιος ένα από αυτά τα σκυλάκια πρέπει να είναι πάνω από 25 χρόνων“.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις