Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέθανε πάνω στη σκηνή η 35χρονη Μπαρμπαρά Βελντέν (vids)
LIFESTYLE

Πέθανε πάνω στη σκηνή η 35χρονη Μπαρμπαρά Βελντέν (vids)

«Έσβησε» στη σκηνή η 35χρονη Μπαρμπαρά Βελντέν κατά τη διάρκεια συναυλίας της μέσα σε εκκλησία της πόλης Γκουρντόν, στην περιοχή Λοτ της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Τον θάνατο της ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Καόρ. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μέσα στη Φραγκισκανική Εκκλησία της Γκουρντόν, γύρω στα μεσάνυχτα. Η τραγουδίστρια που μετείχε στο φεστιβάλ Λεό Φερέ, ξαφνικά κατέρρευσε στη […]

99431-66c3835c14018bbf6db1f39be2e2cc5f

«Έσβησε» στη σκηνή η 35χρονη Μπαρμπαρά Βελντέν κατά τη διάρκεια συναυλίας της μέσα σε εκκλησία της πόλης Γκουρντόν, στην περιοχή Λοτ της νοτιοδυτικής Γαλλίας.

Τον θάνατο της ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Καόρ.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μέσα στη Φραγκισκανική Εκκλησία της Γκουρντόν, γύρω στα μεσάνυχτα.

Η τραγουδίστρια που μετείχε στο φεστιβάλ Λεό Φερέ, ξαφνικά κατέρρευσε στη σκηνή και τα μέλη της υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών που έφθασαν αμέεσως δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Έρευνα διενεργείται για την “αναζήτηση των αιτιών του θανάτου” και “θα φανεί εντός των προσεχών εβδομάδων αν είναι αναγκαία μια επαναξιολόγηση”, διευκρίνισε η εισαγγελία.

Η έρευνα που αναμένεται να εντοπίσει τους λόγους της ηλεκτρικής βλάβης, έχει ανατεθεί στην ταξιαρχία ερευνών της χωροφυλακής της Γκουρντόν με τη συνδρομή ενός τεχνικού της χωροφυλακής της Λοτ.

“Καμιά εκδοχή δεν έχει αποκλειστεί”, υπογράμμισε η εισαγγελία.

Το 2016, η Μπαρμπαρά Βελντέν κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό “Νέα Ταλέντα” του Φεστιβάλ Ζακ Μπρελ, καθώς και το βραβείο “Revelation Scene” της Ακαδημίας Σαρλ Κρο.

Τον Φλεβάρη είχε κυκλοφορήσει ο πρώτος της δίσκος με τίτλο “Le grand H de l’homme” και θεωρείτο πως είχε μπροστά της μια λαμπρή καριέρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις