Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Θέμα στα social media η… νέα Γεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ: Ασυγχώρητο το λάθος Πολάκη!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Θέμα στα social media η… νέα Γεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ: Ασυγχώρητο το λάθος Πολάκη!

Μπορεί από τον «απλό» Έλληνα να έχουν ξεφύγει γεωγραφικές γνώσεις, όμως δεν είναι και ό.τι καλύτερο να παρουσιάζονται άνθρωποι της πολιτικής σκηνής αδιάβαστοι. Οι… καινούριες πληροφορίες που μας έχει δώσει η τελευταία κυβέρνηση, κυρίως για το μάθημα της Γεωγραφίας, έχουν προκαλέσει πλήθος επικών σχολίων στα social media αλλά και προβληματισμό σχετικά με τις γνώσεις ανθρώπων […]

ÓõæÞôçóç óôç ÂïõëÞ ãéá ôç óýóôáóç ÅîåôáóôéêÞò ÅðéôñïðÞò ìå áíôéêåßìåíï ôá äÜíåéá óôá ðïëéôéêÜ êüììáôá êáé ôá ÌÌÅ, ôçí ÐáñáóêåõÞ 15 Áðñéëßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Μπορεί από τον «απλό» Έλληνα να έχουν ξεφύγει γεωγραφικές γνώσεις, όμως δεν είναι και ό.τι καλύτερο να παρουσιάζονται άνθρωποι της πολιτικής σκηνής αδιάβαστοι.

Οι… καινούριες πληροφορίες που μας έχει δώσει η τελευταία κυβέρνηση, κυρίως για το μάθημα της Γεωγραφίας, έχουν προκαλέσει πλήθος επικών σχολίων στα social media αλλά και προβληματισμό σχετικά με τις γνώσεις ανθρώπων που έχουν στα χέρια τους τα ηνία της χώρας.

Μετά την διχοτόμηση ελληνικών νησιών Λέσβος-Μυτιλήνη, τη δημιουργία λιμανιών ξηράς σε παραλίμνιες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και πολλά ακόμα αξέχαστα ατοπήματα, ήρθε ο Παύλος Πολάκης να το τραβήξει και εκτός συνόρων.

Λίγο η οργή, λίγο η βιασύνη να εκφραστεί μέσω Facebook, μπέρδεψε τη χώρα των Καταλανών με τη χώρα των Βάσκων.

«Πήγα στη Βαρκελώνη το 2002 στο πανευρωπαϊκό εντατικής θεραπείας (τα πρωινά στο συνέδριο, τα βράδια σε ομάδες των δέκα, μάς εκπαίδευαν στο αντάρτικο πόλης οι Βάσκοι στα στενά της Μπαρτσελονέτα). ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΑΣ !!!!!!!» έγραψε χθες ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook.

Στο διαδίκτυο ακολούθησε πάρτι, ενώ το καλύτερο είναι η αφίσα της υπέροχης ερωτικής ταινίας «Βίκυ, Κριστίνα, Βαρκελώνη», μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ και την Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Πολάκης_15 Πολάκης_10Πολάκης_03Πολάκης_16Πολάκης_02 Πολάκης_04Πολάκης_05 Πολάκης_07 Πολάκης_11Πολάκης_12 Πολάκης_13 Πολάκης_06 Πολάκης_14 Πολάκης_06 (1)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις