Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του τουριστικού κλάδου, διεκδικώντας τα δικαιώματα τους (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του τουριστικού κλάδου, διεκδικώντας τα δικαιώματα τους (pics-vid)

Έξω από το υπουργείο Εργασίας συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τον τουρισμό, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί για σήμερα. Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς το υπουργείο Τουρισμού και εν συνεχεία στο ΣΕΤΕ, όπου και παραμένουν αυτή την ώρα. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως οι εργοδότες στα μεγάλα ξενοδοχεία τους υποχρεώνουν […]

ImageHandler (27)

Έξω από το υπουργείο Εργασίας συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τον τουρισμό, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί για σήμερα.

pame1

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς το υπουργείο Τουρισμού και εν συνεχεία στο ΣΕΤΕ, όπου και παραμένουν αυτή την ώρα.

pame2

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως οι εργοδότες στα μεγάλα ξενοδοχεία τους υποχρεώνουν να υπογράψουν συμβάσεις πείνας. Ακόμη τονίζουν πως υπάρχουν συμβάσεις ακόμη και μιας ημέρας για αρκετούς εργαζόμενους στον τουρισμό, ενώ κάνουν λόγο και για εξοντωτικά ωράρια εργασίας.

pame3 pame4
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις