Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δυναμώστε την ένταση: Ανακοινώθηκε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δυναμώστε την ένταση: Ανακοινώθηκε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών

Σίγουρα το ξέρουμε και το ακούμε καθημερινά στο ραδιόφωνο, ενώ θα είναι ψέμα αν πούμε πως στο άκουσμα του δεν κουνιέται ολόκληρο το κορμί μας! Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί, που είναι εκατομμύρια, οι οποίοι το βάζουν επί τούτου στο… στέρεο! Το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Universal […]

desp708

Σίγουρα το ξέρουμε και το ακούμε καθημερινά στο ραδιόφωνο, ενώ θα είναι ψέμα αν πούμε πως στο άκουσμα του δεν κουνιέται ολόκληρο το κορμί μας!

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί, που είναι εκατομμύρια, οι οποίοι το βάζουν επί τούτου στο… στέρεο!

Το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Universal Music Latin Entertainment.

Το απίστευτα ρυθμικό τραγούδι του Λουίς Φόνσι είναι αυτό που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο -4,6 δισεκατομμύριο φορές- σε όλες τις υπηρεσίες streaming, εκτοπίζοντας τον Justin Bieber που κατείχε τον τίτλο από το 2010 με το τραγούδι «Baby».

Το τραγούδι με τους πρόστυχους στίχους, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και από τότε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα 100 πιο hit τραγούδια.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να κάνω τον κόσμο να χορέψει. Άλλωστε ο κόσμος μπορεί να έρθει κοντά σε μια εποχή που χτίζονται τείχη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πορτορικανός τραγουδιστής, προσθέτοντας πως η πορεία του τραγουδιού είναι πολύ τρελή.

Όσο για τον λόγο που είναι τόσο επιτυχημένο αυτό το τραγούδι; «Αυτό το τραγούδι είχε τα σωστά συστατικά – μια πολύ ελκυστική μελωδία και μια πολύ ενδιαφέρουσα γλώσσα, γιατί είναι πολύ αισθησιακή, αλλά και ποιητική ταυτόχρονα».

«Με αυτό το τραγούδι φάνηκε πόσο ευτυχισμένοι και δεμένοι με την μουσική τους είναι οι Λατίνοι», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις