Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρχεται το “Nomands”: Τα ονόματα που ακούγονται για το παιχνίδι επιβίωσης
LIFESTYLE

Έρχεται το “Nomands”: Τα ονόματα που ακούγονται για το παιχνίδι επιβίωσης

Mετά το Survivor που σάρωσε, ο ΑΝΤ1 έρχεται με ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης, προσδοκώντας να φέρει τις τηλεθεάσεις του επιτυχημένου προγράμματος του ΣΚΑΙ. Το «Nomads» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος και θα έχει διάρκεια 3,5 περίπου μήνες. Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις […]

sogihd-353x221

Mετά το Survivor που σάρωσε, ο ΑΝΤ1 έρχεται με ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης, προσδοκώντας να φέρει τις τηλεθεάσεις του επιτυχημένου προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Το «Nomads» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος και θα έχει διάρκεια 3,5 περίπου μήνες. Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα γυρίσματα γίνονται στο νησί Πάλαουαν των Φιλιππινών και κάθε Δευτέρα θα προβάλλεται επεισόδιο με αγώνισμα ανάμεσα στις τρεις ομάδες, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει ποια ομάδα από τις τρεις θα ζει πλουσιοπάροχα και ποιες θα αντιμετωπίζουν τις δυσχερείς συνθήκες σε έρημο ή σε ένα χωριό.

Τις Τρίτες θα πραγματοποιείται αγώνισμα επάθλου ανάμεσα και στις τρεις ομάδες, με τα έπαθλα να διαμορφώνονται ανάλογα, ενώ τις Τετάρτες και τις Πέμπτες θα πραγματοποιούνται αγωνίσματα ασυλίας. Η ομάδα που θα χάνει και τις δύο ημέρες την ασυλία θα είναι αυτή, από την οποία θα προκύπτει η αποχώρηση.

nomads1070

Την Παρασκευή θα είναι η μέρα της αποχώρησης με το κανάλι να σκέφτεται ζωντανή εκπομπή σε στούντιο του ΑΝΤ1 με την live προβολή της αποχώρησης. Ο παρουσιαστής του live προγράμματος δεν έχει γίνει γνωστός, με το Γιάννη Λάτσιο να αναφέρει πως «οι διαρροές δημιουργούν αίσθηση μαγειρεμάτων».

Ποια ονόματα ακούγονται

Όπως αναφέρει η Espresso, οι επαφές με τους υποψήφιους παίκτες για το «Nomads» έχουν ήδη αρχίσει.

Για την ομάδα των celebrities ακούστηκε πως συζήτησαν ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο «Iron Mike» Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο όμως διεκδικεί και το «Survivor 2», ο hair stylist των διασήμων Τρύφων Σαμαράς, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας, η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η fashion blogger Ελενα Γαλύφα.

nomads3

Η δεύτερη ομάδα του «Nomads» θα απαρτίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από πρόσωπα που έγιναν γνωστά μέσα από παλιότερα realities. Σε αυτήν πιθανόν να δούμε τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «The Wall», τον Πρόδρομο του «Big Brother», αλλά και τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος είχε κερδίσει στο «Survivor» του Mega και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους. Η τρίτη ομάδα θα περιλαμβάνει ανώνυμους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις