Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έσφαξε την κόρη του γιατί ερωτεύτηκε μουσουλμάνο: “Αφήστε τη να πάει στην κόλαση”
ΚΟΣΜΟΣ

Έσφαξε την κόρη του γιατί ερωτεύτηκε μουσουλμάνο: “Αφήστε τη να πάει στην κόλαση”

Δεν συμφωνούσε με την επιλογή της κόρης του και την έσφαξε. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε σχέση με φυλακισμένο μουσουλμάνο και ο 58χρονος πατέρας της δεν το δεχόταν με τίποτα. Οι καβγάδες ήταν έντονοι και μία μέρα, η Henriette Karra βρέθηκε νεκρή στις 13 Ιουλίου στην κουζίνα του σπιτιού. Οι Αρχές συνέλαβαν τον χριστιανό πατέρα της […]

HENRIETTE_549_355

Δεν συμφωνούσε με την επιλογή της κόρης του και την έσφαξε. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε σχέση με φυλακισμένο μουσουλμάνο και ο 58χρονος πατέρας της δεν το δεχόταν με τίποτα. Οι καβγάδες ήταν έντονοι και μία μέρα, η Henriette Karra βρέθηκε νεκρή στις 13 Ιουλίου στην κουζίνα του σπιτιού.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον χριστιανό πατέρα της Sami, τον θείο και τη μητέρα της Aliham που ζουν στο Ramle στο Ισραήλ για τον σχεδιασμό της δολοφονίας της.

Η έφηβη είχε σχέση με έναν φυλακισμένο μουσουλμάνο και σχεδίαζε να ασπαστεί το Ισλάμ μετά την αποφυλάκισή του. Κάποιες μέρες πριν βρεθεί με τις απανωτές μαχαιριές στον λαιμό, ο πατέρας της την είχε χτυπήσει και εκείνη έφυγε από το σπίτι.

HENRIETTE2

Από τον φόβο της έστειλε μηνύματα σε φίλους και ζητούσε βοήθεια: “Δεν θα πιστέψεις τι μου έκαναν… στέλνουν ανθρώπους να με σκοτώσουν. Με ψάχνουν σε κάθε δυνατό σημείο. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι φόβος είναι αυτός. Δεν το πιστεύω ότι έχω τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και να φύγω”.

Η 17χρονη πήγε να μείνει με τη μητέρα του φίλου της αλλά την εντόπισαν οι δικοί της και την ανάγκασαν να γυρίσει πίσω. Οι Αρχές παρακολουθούσαν την οικογένεια και είχαν τοποθετήσει συσκευές εγγραφής στο σπίτι. Ο 58χρονος, ήταν ύποπτος για εμπόριο ναρκωτικών.

“Ξεχάστε την, αφήστε την να πάει στην κόλαση”, ακούστηκε να λέει ο 58χρονος πατέρας στη γυναίκα του μια μέρα πριν τη φριχτή δολοφονία της 17χρονης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις