Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι πρέπει να έχετε στην τσάντα παραλίας
PLUS

Τι πρέπει να έχετε στην τσάντα παραλίας

Τί πρέπει να έχει μια τσάντα παραλίας για να είναι οργανωμένη και να περιέχει όλα όσα μπορεί να σας χρειαστούν στη θάλασσα; Πετσέτες Ποτέ μην παίρνετε μόνο μια πετσέτα στην παραλία. Είναι μεγάλο λάθος να σκουπίζεστε με την ίδια πετσέτα στην οποία κάθεστε. Φαγητό και νερό Είτε έχετε σκοπό να μείνετε λίγη ώρα στην παραλία […]

beachbag

Τί πρέπει να έχει μια τσάντα παραλίας για να είναι οργανωμένη και να περιέχει όλα όσα μπορεί να σας χρειαστούν στη θάλασσα;

Πετσέτες

Ποτέ μην παίρνετε μόνο μια πετσέτα στην παραλία. Είναι μεγάλο λάθος να σκουπίζεστε με την ίδια πετσέτα στην οποία κάθεστε.

Φαγητό και νερό

Είτε έχετε σκοπό να μείνετε λίγη ώρα στην παραλία είτε πολλή, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι και να παίρνετε μαζί σας σνακ, αλλά και νερό που θα έχετε παγώσει στην κατάψυξη για να παραμείνει ώρες κρύο.

Προστασία από τον ήλιο

Τρία πράγματα χρειάζεστε για να προστατευτείτε από τον ήλιο: Γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό.

Ώρα για ενημέρωση

Περιοδικά, βιβλία, tablets και κινητά αποτελούν απαραίτητα «εργαλεία» για την παραλία καθώς θα σας κρατήσουν απασχολημένους και θα μπορείτε έτσι να διαβάσετε τα νέα ή να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας βιβλίο χωρίς πίεση και άγχος.

Παιχνίδια

Η παραλία μας προδιαθέτει για παιχνίδια και άρα βρείτε μερικά που δεν πιάνουν χώρο και πάρτε τα μαζί σας για να παίξετε με τους φίλους σας. Μερικές ιδέες παιχνιδιών παραλίας είναι η τράπουλα, το τάβλι, οι μπάλες και οι ρακέτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις