Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τρεις μαγικοί τρόποι να εξαφανίσετε τον λεκέ του ιδρώτα από τα λευκά ρούχα
PLUS

Τρεις μαγικοί τρόποι να εξαφανίσετε τον λεκέ του ιδρώτα από τα λευκά ρούχα

Χρησιμοποιήστε ασπιρίνη Μπορεί να αποτελεί ένα από τα φάρμακα που διώχνουν τον πόνο σε ώρα ανάγκης, αλλά αυτό το μικρό χάπι είναι δυνατόν να κάνει θαύματα όταν χρησιμοποιηθεί ενάντια στον κίτρινο λεκέ των λευκών ρούχων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλύστε 2 ασπιρίνες σε 1/2 φλ. βραστό νερό, να ρίξετε το μείγμα […]

thehomeissue_aporrypantiko

Χρησιμοποιήστε ασπιρίνη

Μπορεί να αποτελεί ένα από τα φάρμακα που διώχνουν τον πόνο σε ώρα ανάγκης, αλλά αυτό το μικρό χάπι είναι δυνατόν να κάνει θαύματα όταν χρησιμοποιηθεί ενάντια στον κίτρινο λεκέ των λευκών ρούχων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλύστε 2 ασπιρίνες σε 1/2 φλ. βραστό νερό, να ρίξετε το μείγμα επάνω στο λεκέ και να το αφήστε να δράσει για περίπου 4 ώρες. Πριν το βάλετε στο πλυντήριο, ρίξτε του απορρυπαντικό ρούχων και τρίψτε το καλά.

Χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού

Ακόμα κι αν σας φοβίζει το γεγονός, ότι ο χυμός λεμονιού έχει ένα ελαφρύ κίτρινο χρώμα, αυτός δρα ενάντια στο λεκέ από τον ιδρώτα και το αποσμητικό. Αρκεί να ανακατέψετε ε ίσες ποσότητες από χυμό λεμονιού και νερό, να βάλετε το μείγμα αυτό σε ένα μικρό μπουκαλάκι σπρέι και να ψεκάσετε εκεί όπου υπάρχει η «ζημιά». Τρίψτε ελαφρά το ύφασμα και ο λεκές θα αρχίσει να φεύγει. Επειτα αφήστε το να δράσει για περίπου μία ώρα και βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο.

Χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι

Μια εξίσου καλή λύση είναι να ανακατέψετε σε ένα μπολ ζεστό νερό και λευκό ξύδι. Ρίξτε μικρή ποσότητα από το μείγμα πάνω στο λεκέ σας και τρίψτε το ύφασμα. Κάντε το ίδιο μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα σας και αφήστε το να δράσει επάνω στο ρούχο για 15 λεπτά. Επειτα θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεπλένετε το ρούχο με χλιαρό νερό, να το βάλετε στο πλυντήριο και ο λεκές εξαφανίστηκε!

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις