Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ισόβια κάθειρξη στη “φόνισσα του Κορωπίου”
ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια κάθειρξη στη “φόνισσα του Κορωπίου”

Σε ισόβια κάθειρξη συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση καταδικάστηκε η «φόνισσα του Κορωπίου». Συγκεκριμένα η 27χρονη δέχτηκε ένα χρόνο για οπλοφορία και άλλον ένα για οπλοχρησία οι οποίοι συγχωνεύθηκαν. Στο άκουσμα της απόφασης, η νεαρή ξέσπασε σε κλάματα, και ούρλιαξε πως θα έκανε τα πάντα για να γυρνούσε το χρόνο πίσω: «Μου στερούν τα παιδιά […]

ÁÈÇÍÁ-Óôïí áíáêñéôÞ ç 26÷ñïíç ðïõ êáôçãïñåßôáé üôé ôï âñÜäõ ôçò ÔåôÜñôçò óôï Êïñùðß óêüôùóå ìå ðÝíôå ìá÷áéñéÝò, ôçí 35÷ñïíç ðñþçí óýæõãï ôïõ óõíôñüöïõ ôçò.(Eurokinissi-ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Σε ισόβια κάθειρξη συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση καταδικάστηκε η «φόνισσα του Κορωπίου».

Συγκεκριμένα η 27χρονη δέχτηκε ένα χρόνο για οπλοφορία και άλλον ένα για οπλοχρησία οι οποίοι συγχωνεύθηκαν.

Στο άκουσμα της απόφασης, η νεαρή ξέσπασε σε κλάματα, και ούρλιαξε πως θα έκανε τα πάντα για να γυρνούσε το χρόνο πίσω: «Μου στερούν τα παιδιά μου», είπε.

Ήδη από νωρίς η εισαγγελέας ζητούσε την ενοχή της, χωρίς να αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό.

Η εισαγγελέας δεν δέχτηκε τον ισχυρισμό της κατηγορουμένης  ότι την ώρα που έστρεφε το μαχαίρι σε βάρος του θύματος, βρισκόταν σε άμυνα προσπαθώντας να προστατεύσει το δίχρονο παιδί της που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

«Ξεχωρίζει η κραυγή του θύματος “φύγε από το σπίτι μου” τα παιδιά σπεύδουν ειδοποιούν τον πατέρα τους, προσπαθούν να της πάρουν το μαχαίρι. Δεν ταιριάζουν με τα γεγονότα που περιγράφει τα πλήγματα που έχει δεχθεί η θανούσα. Η γυναίκα επλήγη από πίσω. Η κατηγορούμενη είναι σίγουρα πάνω από τη θανούσα… Χτυπάει με πρόθεση να επιφέρει τον θάνατό της… Στα πλήγματα που έχει καταφέρει υπάρχει και αναστροφή του μαχαιριού. Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή. Επιθυμούσε το θάνατό της… Όλα έχουν γίνει μέσα στο σπίτι» είπε η εισαγγελέας της έδρας.

ImageHandler (11)

Η εισαγγελέας έκανε λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα. «Η κατηγορούμενη είχε ήδη το κοφτερό μαχαίρι μαζί της, δεν ήταν τυχαία στα ψώνια της, ήταν δίπλα της. Πώς κατάφερε να το βγάλει εκείνη την ώρα από τη σκληρή θήκη του; Ηταν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα. Ενα έγκλημα βίαιο, με  σωματική επαφή, με αίμα και την παρουσία τριών παιδιών. Η ίδια έκανε  αναφορά στη μητρότητα, όμως αγνόησε την ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της» τόνισε.

«Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και τη δική της οικογένεια και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της» είπε η εισαγγελέας κι εξέφρασε την πεποίθηση πως αυτό που ώθησε την 27χρονη στο έγκλημα ήταν το γεγονός ότι ο 41χρονος θέλησε να επικοινωνήσει με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του, η οποία είχε αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της.

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις