Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημοψήφισμα κατά του Μαδούρο: Κάλπες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοψήφισμα κατά του Μαδούρο: Κάλπες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (photos)

Μέσα στις λίγο περισσότερες από εκατό χώρες που έστησαν κάλπες για το δημοψήφισμα κατά του Μαδούρο, ήταν και η Ελλάδα. Μια κάλπη στήθηκε στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν αναγνωρίζει το άτυπο δημοψήφισμα, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ισχύ, ενώ δεν συμμετείχε η πρεσβεία της χώρας του. Παρόλα αυτά, η […]

ImageHandler (8)

Μέσα στις λίγο περισσότερες από εκατό χώρες που έστησαν κάλπες για το δημοψήφισμα κατά του Μαδούρο, ήταν και η Ελλάδα.

Μια κάλπη στήθηκε στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη.

kalpes1 kalpes2

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν αναγνωρίζει το άτυπο δημοψήφισμα, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ισχύ, ενώ δεν συμμετείχε η πρεσβεία της χώρας του.

Παρόλα αυτά, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

kalpes3 kalpes4

Στην Αθήνα την Κυριακή ψήφισαν 175 Βενεζολάνοι πολίτες, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.

Η κοινότητα των Βενεζολάνων στην Ελλάδα που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως το άτυπο δημοψήφισμα έγινε «για να εκπληρωθεί ο διπλός στόχος, που από τη μια θα επιδείξει την αντισυνταγματική σύγκληση του Μαδούρο, που επιδιώκει να κάνει μια εκλογική διαδικασία που θα αφήσει εκτός του μεγαλύτερο μέρος των πολιτών και από την άλλη να γνωστοποιηθεί από πρώτο χέρι η γνώμη των Βενεζολάνων πολιτών σε αυτή την κρίσιμης σημασίας για το μέλλον του έθνους».

kalpes5 kalpes6 kalpes7 kalpes8
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις