Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Δεν θα τραβήξω το σχοινί»: Το ανατριχιαστικό video που έστειλε αλεξιπτωτιστής στη γυναίκα του
ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν θα τραβήξω το σχοινί»: Το ανατριχιαστικό video που έστειλε αλεξιπτωτιστής στη γυναίκα του

Με το αίμα της κομμένο έτρεξε η σύζυγος στο σημείο όπου θα πηδούσε ο αλεξιπτωτιστής καθώς νωρίτερα της είχε στείλει ένα video λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να τραβήξει το σχοινί του αλεξίπτωτου. Ο Capotorto Vitantonio το εννοούσε και πράγματι ήταν νεκρός, καθώς είχε πέσει από τα 13.500 πόδια και εντοπίστηκε νεκρός, με το πρόσωπο […]

1220573_v1

Με το αίμα της κομμένο έτρεξε η σύζυγος στο σημείο όπου θα πηδούσε ο αλεξιπτωτιστής καθώς νωρίτερα της είχε στείλει ένα video λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να τραβήξει το σχοινί του αλεξίπτωτου.

Ο Capotorto Vitantonio το εννοούσε και πράγματι ήταν νεκρός, καθώς είχε πέσει από τα 13.500 πόδια και εντοπίστηκε νεκρός, με το πρόσωπο προς τα κάτω, σε ένα χωράφι κοντά στο Skydive Deland.

1220575_v3

Πριν την βουτιά θανάτου η σύζυγός του, Costanza Zitellini έτρεξε στο κέντρο να πει στους υπεύθυνους να μην αφήσουν τον άντρα της να πηδήξει, καθώς είχε λάβει video στο οποίο της έλεγε πως δεν θα τραβήξει το σκοινί και θα πάει κάπου υπέροχα.

Υπάλληλος του κέντρου είπε στην αστυνομία πως όταν το έμαθαν το αεροπλάνο είχε ήδη απογειωθεί αλλά αμέσως ειδοποίησαν το πλήρωμα για να μην επιτρέψει στον Vitantonio να πηδήξει. Ωστόσο ήταν ήδη αργά. Όπως είπε ο Mike Johnston, γενικός διευθυντής του κέντρου, το πλήρωμα έλαβε το μήνυμα της συζύγου του μόλις «ελάχιστες στιγμές» αφού ο 27χρονος είχε πηδήξει.

1220574_v2

Ο 27χρονος Vitanonio και η 25χρονη σύζυγός του εργάζονταν για την United Parachute Technologies που κατασκευάζει αλεξίπτωτα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις