Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δολοφονία θρίλερ στον Γέρακα- Οι Αρχές αποκάλυψαν την ταυτότητα του θύματος
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία θρίλερ στον Γέρακα- Οι Αρχές αποκάλυψαν την ταυτότητα του θύματος

Του Πέτρου Καρσιώτη Μπροστά σε ένα θρίλερ βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής από τη στιγμή της αποκάλυψης της ταυτότητας θύματος δολοφονίας στην περιοχή του Γέρακα το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για 59χρονο, που έμενε στην ίδια περιοχή και ο οποίος βρέθηκε νεκρός από σφαίρες πυροβόλου όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση της λεωφόρου […]

4182728

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μπροστά σε ένα θρίλερ βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής από τη στιγμή της αποκάλυψης της ταυτότητας θύματος δολοφονίας στην περιοχή του Γέρακα το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για 59χρονο, που έμενε στην ίδια περιοχή και ο οποίος βρέθηκε νεκρός από σφαίρες πυροβόλου όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση της λεωφόρου Μαραθώνος με τη λεωφόρο Σπάτων.

Πρόκειται για τον πατέρα 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη πέρυσι και προφυλακίστηκε ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου σπουδαστή Θοδωρή Γαλαζούλα, για τον οποίο η οικογένειά του στα Γλυκά Νερά είχε δηλώσει την εξαφάνισή του και τον αναζητούσε και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Είχε βρεθεί νεκρός από κυνηγετικό όπλο στην Πεντέλη

Ο Γαλαζούλας, είχε βρεθεί μήνες μετά την εξαφάνισή του νεκρός σε ερημική περιοχή της Πεντέλης. Κοντά στη σωρό του είχαν βρεθεί τρεις κάλυκες κυνηγετικού όπλου, με το οποίο ο δράστης τον είχε πυροβολήσει αιφνιδιαστικά.

Όταν η Ασφάλεια Αττικής έφθασε στο δράστη όλοι όσοι γνώριζαν το άτυχο θύμα της δολοφονίας έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν από στοιχεία της Αστυνομίας ότι η δολοφονία είχε διαπραχθεί για διαφορές γύρω από διακίνηση κάνναβης.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για νεκρό άντρα σε αυτοκίνητο στον Γέρακα

Και ενώ η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο είχε παραμείνει εκεί εν αναμονή της δίκης του κατηγορουμένου, το απόγευμα του Σαββάτου, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για έναν άνδρα που ήταν νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο σημείο του Γέρακα.

Όπως προαναφέρθηκε απεδείχθη ότι επρόκειτο για τον πατέρα του κατηγορούμενου ως δράση της δολοφονίας του σπουδαστή.

Ήδη οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την υπόθεση, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και βέβαια προσπαθούν να βρουν με ποιους μπορεί να είχε ανοιχτές διαφορές που έφθασαν ως την δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του τωρινού θύματος είχε ομολογήσει στην ασφάλεια  ότι σκότωσε τον Θοδωρή Γαλαζούλα.

Είχε αισθανθεί «ριγμένος» στη διακίνηση κάνναβης

Αισθάνθηκε, όπως είχε πει, «ριγμένος» από τη διακίνηση των ναρκωτικών, αποδίδοντας την ευθύνη στο 20χρονο θύμα, το οποίο φαίνεται να προσέλκυσε σε ένα «ραντεβού θανάτου».

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν στην κατοχή τους την ταυτοποίηση φυσιγγίων που βρήκαν στο σπίτι του δράστη με τα τρία φυσίγγια που είχαν βρεθεί δίπλα από τη σορό του θύματος.

Οι επικοινωνίες και η ανταλλαγή μηνυμάτων

Μπροστά σε αυτά τα στοιχεία, τις επικοινωνίες και την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε ο δράστης με το θύμα την ημέρα της εξαφάνισής του, ο 22χρονος φαίνεται να «έσπασε» και να ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια, τον έντονο καυγά και την δολοφονία του νεαρού φοιτητή.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, λίγες ώρες πριν εκείνος φύγει από το σπίτι του στον Γέρακα, προκειμένου να πάει στο ραντεβού για την επίλυση των διαφορών τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις