Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παλεύει για τη ζωή του 9χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον τέταρτο όροφο
ΕΛΛΑΔΑ

Παλεύει για τη ζωή του 9χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «Παίδων» του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ένα 9χρονο κοριτσάκι, που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής στην Κατερίνη. H μικρή φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα. Το άτυχο κοριτσάκι ξέφυγε από τους γονείς, βγήκε στο μπαλκόνι, όπου σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε στο κενό, καταλήγοντας στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. […]

82671-1500111793

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας «Παίδων» του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ένα 9χρονο κοριτσάκι, που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής στην Κατερίνη.

H μικρή φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.

Το άτυχο κοριτσάκι ξέφυγε από τους γονείς, βγήκε στο μπαλκόνι, όπου σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε στο κενό, καταλήγοντας στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της Αστυνομίας η ανήλικη διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης,  οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις