Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλη η Λαμπίρη με τον συνεργάτη της- Έντονη παρατήρηση on air για την ατυχή ερώτηση! (vid)
LIFESTYLE

Έξαλλη η Λαμπίρη με τον συνεργάτη της- Έντονη παρατήρηση on air για την ατυχή ερώτηση! (vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε παραλία της Αττικής η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Πρω1νό. Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβρη και η κάμερα του Labiri Biri απέσπασε δηλώσεις από τη Λίτσα Πατέρα. Η χαρά ανάμεσα στην Χριστίνα Λαμπίρη και την αστρολόγο ήταν μεγάλη και αναφέρθηκαν στη σεζόν που πέρασε. Ωστόσο μία ερώτηση του Παναγιώτη Κουνιάκη έμελλε να την εκνευρίσει […]

litsa-patera

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε παραλία της Αττικής η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Πρω1νό.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβρη και η κάμερα του Labiri Biri απέσπασε δηλώσεις από τη Λίτσα Πατέρα.

Η χαρά ανάμεσα στην Χριστίνα Λαμπίρη και την αστρολόγο ήταν μεγάλη και αναφέρθηκαν στη σεζόν που πέρασε.

Ωστόσο μία ερώτηση του Παναγιώτη Κουνιάκη έμελλε να την εκνευρίσει και να την κάνει να αποχωρήσει! «Έχετε την εντύπωση ότι ήταν καλύτερα χωρίς το Γιώργο Λιάγκα φέτος;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Η αστρολόγος ενοχλημένη διευκρίνισε πως πρόκειται για μία ημέρα γιορτής και δεν είχε το παραμικρό να κάνει η φετινή χρονιά με τη μη παρουσία του δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια εμφανώς εκνευρισμένη αποχώρησε αφήνοντας το ακουστικό…

Η Χριστίνα Λαμπίρη ζήτησε συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής από την αστρολόγο, με το δημοσιογράφο να δέχεται την κριτική των συναδέλφων του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις