Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκατ. likes σε χρόνο dt στην πρώτη φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα
LIFESTYLE

Εκατ. likes σε χρόνο dt στην πρώτη φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα

Η Beyonce πριν ένα μήνα ακριβώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της. Τα μωρά της Queen B. και του Jay-Z, πήραν τα ασυνήθιστα ονόματα Sir Carter και Rumi και, το χαρακτηριστικό είναι πως οι γονείς υπέβαλλαν τα ονόματά τους με νομικά έγγραφα, ώστε να μην τα έχει κανένας άλλος. Σήμερα το πρωί, λοιπόν, η Beyonce έριξε για μία […]

NEW YORK - JUNE 22: Singer Beyonce Knowles attends the national "Show Your Helping Hand" hunger relief initiative kickoff at Madison Square Garden on June 22, 2009 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Exponent PR)

Η Beyonce πριν ένα μήνα ακριβώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της. Τα μωρά της Queen B. και του Jay-Z, πήραν τα ασυνήθιστα ονόματα Sir Carter και Rumi και, το χαρακτηριστικό είναι πως οι γονείς υπέβαλλαν τα ονόματά τους με νομικά έγγραφα, ώστε να μην τα έχει κανένας άλλος.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, η Beyonce έριξε για μία ακόμη φορά το διαδίκτυο, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα δίδυμα μωρά της! Η φωτογραφία έχει ξεπεράσει τα 2.400.000 εκατομμύρια likes. Μάλιστα, επιβεβαίωσε στην λεζάντα ότι τα ονόματα που θα πάρουν το αγόρι και το κορίτσι θα είναι Rumi και Sir Carter και σήμερα έγιναν ενός μήνα ακριβώς.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις