Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πυρκαγιά στην Κορινθία- Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρκαγιά στην Κορινθία- Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν!

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύσκολες ώρες για την πυροσβεστική οικογένεια που μάχεται σε πολλά μέτωπα τις τελευταίες ημέρες να σβήσει πυρκαγιές, κάποιες από τις οποίες είναι «έργο» εμπρηστών, όπως στη Ζάκυνθο. Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Αγίων Αποστόλων στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε […]

pyrkagia-700x400

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύσκολες ώρες για την πυροσβεστική οικογένεια που μάχεται σε πολλά μέτωπα τις τελευταίες ημέρες να σβήσει πυρκαγιές, κάποιες από τις οποίες είναι «έργο» εμπρηστών, όπως στη Ζάκυνθο.

Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Αγίων Αποστόλων στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε ρυμούλκα αγροτικού μηχανήματος με το οποίο επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς, που μαίνεται σε δύσβατη περιοχή, καθώς δεν υπάρχει δρόμος για τα πυροσβεστικά οχήματα.

Οι τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής,  εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρότερα τραυματισμένος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Για τον πιο σοβαρά τραυματισμένο κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η μεταφορά του με ελικόπτερο στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας, όπου νοσηλεύεται.

Στο νοσοκομείο μετέβη  ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος για να δει από κοντά την κατάσταση της υγείας τους.

Η πυρκαγιά βρισκόταν  ακόμα σε εξέλιξη και καίει έκταση με καλλιέργειες και δάσος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις