Κραυγές και κατάρες για τον συζυγοκτόνο στην εκκλησία- “Πώς να πω στο παιδί πως δεν θα ξαναδεί τη μαμά του;”

ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγές και κατάρες για τον συζυγοκτόνο στην εκκλησία- “Πώς να πω στο παιδί πως δεν θα ξαναδεί τη μαμά του;”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως η όμορφη Λιάνα με το βελούδινο πρόσωπο πήγε στη γειτονιά των αγγέλων, από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της. Η 27χρονη μητέρα ενός παιδιού, με τα μεγάλα μάτια, είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο κεφάλι με σκεπάρνι, και νοσηλευόταν ήδη ένα μήνα. Πριν λίγο καιρό, η Λιάνα είχε ανοίξει […]

12.07.2017 | 08:10

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως η όμορφη Λιάνα με το βελούδινο πρόσωπο πήγε στη γειτονιά των αγγέλων, από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της.

Η 27χρονη μητέρα ενός παιδιού, με τα μεγάλα μάτια, είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο κεφάλι με σκεπάρνι, και νοσηλευόταν ήδη ένα μήνα. Πριν λίγο καιρό, η Λιάνα είχε ανοίξει τα μάτια της και όλοι πίστευαν πως θα γυρίσει σύντομα στο παιδί της που τη ζητούσε απεγνωσμένα.

Τότε όμως, ένα μικρόβιο μπήκε στον οργανισμό της και ήταν αρκετό για να της δημιουργήσει λοίμωξη. Η άτυχη κοπέλα μπήκε πάλι στη Μονάδα Εντταικής Θεραπείας και πέθανε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Κραυγές, βουβός πόνος και κατάρες ήταν όσα επικρατούσαν έξω από την εκκλησία.

«Είμαστε όλοι πολύ άσχημα ψυχολογικά. protothema Είναι δύσκολες οι ώρες… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της», είπε στο protothema η αδερφή της.

«Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ό,τι έκανε».

«Ο σύζυγος της είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στη σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει. Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα. Τώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και προσευχόμαστε να συνέλθει η Λιάνα μας γιατί την περιμένει το παιδάκι της», είχε πει η αδερφή της όταν η Λιάνα βρισκόταν στη ΜΕΘ σε άσχημη κατάσταση.

Ο πατέρας της Λιάνας μίλησε συντετριμμένος στο protothema.gr, για το θάνατο της κόρης του. «Δεν έχω λόγια. Η Λιάνα μου, το παιδί μου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε και άφησε ορφανό το παιδάκι της. Είναι τριών χρόνων και ζητάει τη μανούλα του. Πώς να εξηγήσεις σε αυτό το παιδάκι ότι δεν θα ξαναδεί τη μαμά του;».

«Πάλεψε πάρα πολύ με τα τραύματά της. Έδειχνε σημάδια βελτίωσης, οι γιατροί την έβγαλαν από την εντατική και όλοι πιστεύαμε ότι η κόρη μου θα ζήσει και ότι θα ξαναγυρίσει και πάλι κοντά μας, κοντά στο παιδί της. Δυστυχώς όμως, όταν βγήκε από την εντατική κόλλησε ενδοσοκομειακή λοίμωξη και το μεσημέρι της Δευτέρας πέθανε. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν η κόρη μου, δεν της άξιζε τέτοιο τέλος».

Και ο ίδιος ο πατέρας όμως είχε μιλήσει για την κακοποίηση που βίωνε η κόρη του: «Την είχε απομονώσει την κόρη μου, την κρατούσε μέσα στο σπίτι. Τον είχα πιάσει και του είχα πει «γιατί της φέρεσαι έτσι και την χτυπάς;» και μου είχε πει «εσύ να μην ανακατεύεσαι. γυναίκα μου είναι!».

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, περιγράφουν τον δράστη σαν έναν πολύ βίαιο άνθρωπο που καβγάδιζε συνεχώς.

Ο 34χρονος είναι προφυλακισμένος και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Exit mobile version