Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 18χρονη που έκανε διακοπές- Εισέπνευσε “αέριο γέλιου”!
ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 18χρονη που έκανε διακοπές- Εισέπνευσε “αέριο γέλιου”!

Μάχη με τη ζωή της δίνει μια 18χρονη κοπέλα που έκανε τις διακοπές της στα Μάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βρετανίδα εισέπνευσε αέριο γέλιου και το μεσημέρι της Τρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται από τότε στην εντατική του ΠΑΓΝΗ. Την υπόθεση ερευνούν οι Αρχές για να διαπιστωθεί πώς η κοπέλα έφτασε […]

DIAKOP

Μάχη με τη ζωή της δίνει μια 18χρονη κοπέλα που έκανε τις διακοπές της στα Μάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βρετανίδα εισέπνευσε αέριο γέλιου και το μεσημέρι της Τρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται από τότε στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Την υπόθεση ερευνούν οι Αρχές για να διαπιστωθεί πώς η κοπέλα έφτασε σε σημείο να χαροπαλεύει ενώ είχε πάει στην Κρήτη για διακοπές.

Το λεπτοκαμωμένο κορίτσι πιθανόν ήταν νηστικό και η ουσία προκάλεσε τις επικίνδυνες παρενέργειες. Καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες που ήταν στην παρέα της δεν είχε κάποια παρενέργεια.

Το ναρκωτικό «hippy crack» ή, αλλιώς, «αέριο του γέλιου» που έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς όπως είναι τα Μάλια και η Χερσόνησος. Πρόκειται για εισπνοή αερίου από ένα μπαλόνι, η οποία προκαλεί ευφορία και ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα και τις αισθήσεις. Οι χρήστες του αναφέρουν πως έχει την ίδια επίδραση με μία γραμμή κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου King George στο Λονδίνο το υποξείδιο του αζώτου ευθύνεται για 17 θανάτους μεταξύ 2006 – 2012.  Το πιο πρόσφατο περιστατικό αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 21χρονου Τζόρνταν Γκάιζ από το Κίντερμινιστε.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και μάλιστα στο παρελθόν είχαν γίνει πολλές δικογραφίες από το ΑΤ Χερσονήσου για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από τη χρήση του ωστόσο όλες οι περιπτώσεις αθωώθηκαν καθώς πρόκειται για μια ουσία η οποία δεν είναι απαγορευμένη και μπορεί κανείς να τη βρει οπουδήποτε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις