Έγκλημα Κορωπί: Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της (pics-vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγκλημα Κορωπί: Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το φρικτό έγκλημα στο Κορωπί που συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2016 όλη την Ελλάδα, αναβιώνει σήμερα στο δικαστήριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Η 26χρονη Νικολέτα Παπαϊωάννου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της 27χρονης, η μητέρα δύο παιδιών δηλώνει μετανιωμένη για το έγκλημά […]

12.07.2017 | 08:23

Το φρικτό έγκλημα στο Κορωπί που συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2016 όλη την Ελλάδα, αναβιώνει σήμερα στο δικαστήριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η 26χρονη Νικολέτα Παπαϊωάννου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της 27χρονης, η μητέρα δύο παιδιών δηλώνει μετανιωμένη για το έγκλημά και λέει ότι δεν το έκανε από πρόθεση.

«Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου”», είχε καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας και πρόσθεσε ότι βγήκε εκτός εαυτού.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Μακάρι. Να μη γινόταν τίποτα τέτοιο. Να ζούσε η μητέρα τους και να ήταν όλη η ζωή όπως ήταν πριν από πέντε μήνες. Συγγνώμη… τώρα είναι δύσκολα. Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση», είχε πει.

Το χρονικό του εγκλήματος

Αύγουστος του 2016. Η 26χρονη τότε Νικολέττα διατηρεί σχέση με έναν 41χρονο, πατέρα δύο παιδιών που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, και έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, ενώ είναι έγκυος στο δεύτερο.

Θολωμένη πηγαίνει στο σπίτι της 35χρονης συζύγου του συντρόφου της και τη μαχαιρώνει θανάσιμα. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια των παιδιών της.

Η 26χρονη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή μαζί με τα δύο παιδιά της, που θα παραμείνουν εκεί μέχρι να γίνουν τριών ετών.

Τα παιδιά της 35χρονης παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους.

Ο 41χρονος που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου, αναμένει την έκβαση της δίκης.

Το θύμα

H πέτρα του σκανδάλου


Τι έλεγε η αδερφή του θύματος

Exit mobile version