Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίντεο- ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός ο γιος από τα πυρά του πατέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο- ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός ο γιος από τα πυρά του πατέρα του

  Συγκλονίζει το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά, όπου ο πατέρας σκότωσε τον ίδιο του το γιο. Ο 58χρονος Αντώνης πήγε στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων , μαζί με τη γυναίκα και ένα φίλο του, να δει τον πατέρα του, στον οποίο είχε μεγάλη […]

 

ImageHandler (5)

Συγκλονίζει το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά, όπου ο πατέρας σκότωσε τον ίδιο του το γιο.

Ο 58χρονος Αντώνης πήγε στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων , μαζί με τη γυναίκα και ένα φίλο του, να δει τον πατέρα του, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

atyxoss

Ο ηλικιωμένος δεν άκουγε την πόρτα και ανήσυχος ο γιος επιχείρησε να μπει από το παράθυρο της κουζίνας. Ο φίλος του, πρότεινε να μπει εκείνος όμως ο Αντώνης δεν δέχτηκε.

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου», είπε, λίγο πριν πυροβοληθεί.

Ο 58χρονος έβαλε το ένα του πόδι στον νεροχύτη της κουζίνας κι όταν πάτησε και το δεύτερο, δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, από απόσταση 2,5- 3 μέτρων, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

«Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 – 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό», δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης.

0b937f28-d591-4fb0-8f12-030d8b8eba58

Σε video που δημοσιεύει το neakriti.gr, ακούγονται πυροβολισμοί ενώ φαίνεται και μέρος της αστυνομικής επιχείρησης. Οι Αρχές ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και τον συνέλαβαν.

Ο 85χρονος κατηγορείται για  ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων, σε κατάσταση σοκ και φρουρούμενος. Ο γιος του άφησε πίσω σύζυγο και δύο παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις