Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη ο σάτυρος του Πειραιά- Ομολόγησε εκατό επιθέσεις σε ανήλικες!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο σάτυρος του Πειραιά- Ομολόγησε εκατό επιθέσεις σε ανήλικες!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε την περασμένη Παρασκευή ο σάτυρος του Πειραιά, γνωστός για τις επιθέσεις του σε ανήλικα κορίτσια. Ο άντρας δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και ήταν ως τώρα ο βασικός ύποπτος για περίπου 10 επιθέεις σε ανήλικες και νεαρές κοπέλες. Στην κατάθεση, ομολόγησε σχεδόν εκατό επιθέσεις, αναλύοντας μάλιστα κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια- […]

aselgeia34-880x450

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε την περασμένη Παρασκευή ο σάτυρος του Πειραιά, γνωστός για τις επιθέσεις του σε ανήλικα κορίτσια.

Ο άντρας δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και ήταν ως τώρα ο βασικός ύποπτος για περίπου 10 επιθέεις σε ανήλικες και νεαρές κοπέλες.

Στην κατάθεση, ομολόγησε σχεδόν εκατό επιθέσεις, αναλύοντας μάλιστα κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια- με τις περισσότερες να είναι ήδη γνωστές στην αστυνομία από τα θύματα.

Η τελευταία καταγγελία, ήταν από γονείς μιας 14χρονης, που όπως είπαν ο σάτυρος την ακολούθησε ως την ώρα που μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένουν, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ευτυχώς δεν προχώρησε σε άλλη πράξη, ενώ γενικότερα δεν προκύπτει βιασμός από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις