Εγκαταλελειμμένα παιδάκια πεθαίνουν στην αγκαλιά αυτού του υπέροχου ανθρώπου (pics-vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Εγκαταλελειμμένα παιδάκια πεθαίνουν στην αγκαλιά αυτού του υπέροχου ανθρώπου (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στην εποχή μας, που χαρακτηρίζεται πολλές φορές από σκληρότητα και εγωισμό, υπάρχουν άνθρωποι που μας χαρίζουν ελπίδα και μας συγκινούν. Ένας από αυτούς, είναι και ο Μοχάμεντ Μπζικ, την ιστορία του οποίου διηγούνται οι LA Times με ένα video αλλά και η ιστοσελίδα GoFundMe που καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει οικονομικά για το έργο […]

09.07.2017 | 08:30

Στην εποχή μας, που χαρακτηρίζεται πολλές φορές από σκληρότητα και εγωισμό, υπάρχουν άνθρωποι που μας χαρίζουν ελπίδα και μας συγκινούν.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Μοχάμεντ Μπζικ, την ιστορία του οποίου διηγούνται οι LA Times με ένα video αλλά και η ιστοσελίδα GoFundMe που καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει οικονομικά για το έργο που επιτελεί.

Ο άνδρας ζει στο Λος Άντζελες και είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που δέχονται να γίνουν ανάδοχοι γονείς ετοιμοθάνατων παιδιών. Παιδιά που οι γονείς τους τα εγκαταλείπουν, μόλις γίνει γνωστό πως πάσχουν από μία ανίατη ασθένεια.

Τα μικρά πλασματάκια πεθαίνουν σε κάποιο ψυχρό δωμάτιο νοσοκομείου.

Η ιδέα του άνδρα γεννήθηκε όταν στην ηλικία των 62 ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Η σύζυγός του είχε ήδη πεθάνει και ο γιος του έχει ένα είδος αναπηρίας και κανένας εν μπορούσε να τον στηρίξει, έστω και με μια αγκαλιά.

Μόλις ξεπέρασε το πρόβλημά του, αποφάσισε να αφιερώσει τον χρόνο του στα εγκαταλειμμένα ετοιμοθάνατα παιδιά…

Exit mobile version