Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νεκρός σε πλαγιά του Υμηττού βρέθηκε ο αγνοούμενος αστυνομικός!
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε πλαγιά του Υμηττού βρέθηκε ο αγνοούμενος αστυνομικός!

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε μια απόκρημνη πλαγιά του Υμηττού «κρυβόταν» το μυστικό της εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη για την αναζήτηση του οποίου είχαν ασχοληθεί και τηλεοπτικές εκπομπές. Ο αστυνομικός, που εξαφανίστηκε στις 26 Απριλίου, παίρνοντας μαζί του μόνο το υπηρεσιακό του πιστόλι, όπως όλα τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας δείχνουν, έβαλε τέλος […]

ΔΙΜΟΤΑΚΙΣ

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε μια απόκρημνη πλαγιά του Υμηττού «κρυβόταν» το μυστικό της εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη για την αναζήτηση του οποίου είχαν ασχοληθεί και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο αστυνομικός, που εξαφανίστηκε στις 26 Απριλίου, παίρνοντας μαζί του μόνο το υπηρεσιακό του πιστόλι, όπως όλα τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας δείχνουν, έβαλε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα.

Το υπηρεσιακό πιστόλι βρέθηκε δίπλα στη σωρό, η οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη, στοιχείο συμβατό με το χρόνος εξαφάνισής του, πιστοποιήθηκε ότι ανήκε στον άτυχο αστυνομικό, όπως προέκυψε και από την ταύτιση του αριθμού που φέρει.

Τη σωρό αντίκρισε από ψηλά ένας περιπατητής ο οποίος ζήτησε βοήθεια από την Πυροσβεστική που περιπολεί στην περιοχή.

Επί τόπου έφθασε ομάδα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής,  αλλά και ο ιατροδικαστής. Ωστόσο και επειδή το πτώμα είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και αποσύνθεση, οι επιστημονικές απαντήσεις θα δοθούν μετά τη νεκροτομή.

Στην περιοχή ο Αστυνομικός, που έμενε στην περιοχή της Καισαριανής, πήγαινε για ορειβασία. Είχαν γίνει έρευνες από την ΕΜΑΚ, την Αστυνομία, ακόμη και ελικόπτερο είχε πετάξει αλλά η σωρός δεν είχε βρεθεί.

Αναμένεται επίσης να γίνει και σύγκριση DNA για να ταυτοποιηθεί σε απόλυτο βαθμό ότι η σωρός ανήκει στον 38χρονο αστυνομικό.

Όπως είχαν δηλώσει στενά συγγενικά του πρόσωπα που τον αναζητούσαν  απεγνωσμένα και κάποια πίστευαν ότι του «είχαν κάνει κακό» άγνωστοι, η εξαφάνιση συνέπεσε με τη μετάθεσή του από την ΥΜΕΤ, όπου υπηρετούσε σε άλλη αστυνομική υπηρεσία.

Ωστόσο παραμένει αναπάντητο για τους συναδέλφους του Αντώνη Δημοτάκη και τους συγγενείς του το γιατί αυτής της τραγικής απόφασης.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις