Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χαμόγελα στον Ολυμπιακό μετά την «εξάρα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό μετά την «εξάρα»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση πέτυχε ο Ολυμπιακός στα φετινά φιλικά απέναντι στην Μαλίν, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Βελγίου. Οι «ερυθρόλευκοι», ήταν σαρωτικοί με το σκορ να σταματάει στο 6-0. Ελαμπντελαουί (11’), Μποτία (21’), Φορτούνης (38’), Μάριν (58’), Ελιουνούσι (74’) και Ανσαριφάρντ (81’) σημείωσαν τα γκολ των «Πειραιωτών». Ανεπίσημο […]

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση πέτυχε ο Ολυμπιακός στα φετινά φιλικά απέναντι στην Μαλίν, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Βελγίου.

Οι «ερυθρόλευκοι», ήταν σαρωτικοί με το σκορ να σταματάει στο 6-0.

Ελαμπντελαουί (11’), Μποτία (21’), Φορτούνης (38’), Μάριν (58’), Ελιουνούσι (74’) και Ανσαριφάρντ (81’) σημείωσαν τα γκολ των «Πειραιωτών». Ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησε με τα ερυθρόλευκα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Το γκολ το οποίο ξεχώρισε, ήταν αυτό του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και έφερε στο μυαλό των φιλάθλων του Ολυμπιακού μνήμες από τη νίκη με 3-2 μέσα στο Έμιρεϊτς.

Ικανοποιημένος και το τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου, που όμως τόνισε πως στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι…αλλιώς.

«Είναι πολύ καλό το ότι παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, με την μπάλα κάτω, κινητικότητα, γρήγορες εναλλαγές, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Με τις μεταγραφές θα γίνουμε πιο δυνατοί, γιατί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αλλιώς τα πράγματα και σε δύο εβδομάδες πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες.

Αυτές θα παίξουν αγώνες ζωής ή θανάτου απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε στο πικ της φόρμας μας»,είπε ο Μπέσνικ Χάσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις