Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στανίση για Πάολα: Είναι δυνατόν να μιλάμε για φαινόμενα; (video)
LIFESTYLE

Στανίση για Πάολα: Είναι δυνατόν να μιλάμε για φαινόμενα; (video)

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τις μεγάλες φωνές που συναντά στα ταξίδια της, ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, συγκρίνοντας αυτές τις φωνές με τους τραγουδιστές που κυριαρχούν στο ελληνικό τραγούδι, είπε: «Δεν πιάνουν μπάζα μπροστά τους». «Συναντώ κάτι φωνές! Πολύ καλές φωνές! Δεν πιάνουνε μπάζα σου λέω όλοι αυτοί […]

katerina-stanisi-ta-louloudia-den-se-kanoun-kallitexni.w_hr (1)

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τις μεγάλες φωνές που συναντά στα ταξίδια της, ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, συγκρίνοντας αυτές τις φωνές με τους τραγουδιστές που κυριαρχούν στο ελληνικό τραγούδι, είπε: «Δεν πιάνουν μπάζα μπροστά τους».

«Συναντώ κάτι φωνές! Πολύ καλές φωνές! Δεν πιάνουνε μπάζα σου λέω όλοι αυτοί που βγαίνουνε, τίποτα, μέτριες, κάτω του μετρίου!».
Η κ. Στανίση κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα.

«Η Βιτάλη είναι μεγάλη τραγουδίστρια, έχει μεγάλη πείρα και γνώσεις γύρω από τη μουσική, δεν θα την παρεξηγήσουμε! Έχει μεγάλες γνώσεις γύρω από τη μουσική».

«Ναι, αλλά είπε ότι ο Ρέμος είναι κακός τραγουδιστής», τόνισε η Ναταλία Γερμανού. «Αυτά είναι γούστα! Έχουμε διαφορετικά ακούσματα εμείς! Έτσι; Ο καθένας έχει τη γνώμη του! Μου αρέσει ο Ρέμος, όχι σε όλα τα τραγούδια, για όνομα του Θεού! Υπάρχουν κι άλλοι τραγουδιστές!», τόνισε η Κατερίνα Στανίση.

«Η Πάολα μου αρέσει, αλλά δε συμφωνώ με αυτό που βγήκαν και είπαν άνθρωποι της μουσικής και της Τέχνης ότι είναι φαινόμενο. Για ποια φαινόμενα μιλάμε; Να τα αφήσουμε στην άκρη…Φαινόμενα ήταν οι παλιοί οι συνθέτες που δεν πατούσαν πουθενά. Εμείς ξέρουμε πού να πατήσουμε! Φαινόμενο; Μεγάλη κουβέντα! Βαρύγδουπες κουβέντες είναι αυτές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις