Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ιταλία: Εντοπίστηκαν νεκροί όλοι οι αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ιταλία: Εντοπίστηκαν νεκροί όλοι οι αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου

Εντοπίστηκαν τα πτώματα και των οκτώ ενοίκων που αγνοούνταν, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά στο κτίριο που κατέρρευσε κοντά στη Νάπολη, στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα. Οι διασώστες  αναζητούσαν επιζώντες στα συντρίμμια, αφού αρχικά ανασύρθηκαν δύο νεκροί, αλλά δυστυχώς είχαν όλοι πεθάνει. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους νεκρούς ήταν αρχιτέκτονας, αρμόδιος […]

italia-entopistike-tritos-nekros-sta-suntrimmia-tou-ktiriou.w_l

Εντοπίστηκαν τα πτώματα και των οκτώ ενοίκων που αγνοούνταν, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά στο κτίριο που κατέρρευσε κοντά στη Νάπολη, στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα.

Οι διασώστες  αναζητούσαν επιζώντες στα συντρίμμια, αφού αρχικά ανασύρθηκαν δύο νεκροί, αλλά δυστυχώς είχαν όλοι πεθάνει.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους νεκρούς ήταν αρχιτέκτονας, αρμόδιος να διενεργεί ελέγχους για την ασφάλεια των δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων της περιοχής, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τον 27χρονο γιο τους.

595fe752701a3

Τα άλλα θύματα είναι ένα ζευγάρι και τα παιδιά τους, ηλικίας 8 και 14 ετών, όπως και μία 60χρονη γυναίκα που ζούσε μόνη.

Η εισαγγελία της Τόρε Ανουντσιάτα ξεκίνησε έρευνα για «κατάρρευση από αμέλεια», αλλά μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ξεκάθαρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις