Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ζάκυνθος: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 22χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 22χρονου

Του Πέτρου Καρσιώτη Μια γροθιά στο πρόσωπο ενός Σέρβου, ως απάντηση σε προηγούμενη πρόκληση του ίδιου προς το θύμα και την παρέα του, στοίχισε τη ζωή του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα μέσα σε κλαμπ του Λαγανά της Ζακύνθου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η Alphafreepress,  αποκαλύπτει τα στοιχεία που συνθέτουν την τραγωδία στην οποία κατέληξε η άγρια συμπλοκή […]

384e905b6c173c712f7d5ba6b348958b_XL

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια γροθιά στο πρόσωπο ενός Σέρβου, ως απάντηση σε προηγούμενη πρόκληση του ίδιου προς το θύμα και την παρέα του, στοίχισε τη ζωή του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα μέσα σε κλαμπ του Λαγανά της Ζακύνθου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η Alphafreepress,  αποκαλύπτει τα στοιχεία που συνθέτουν την τραγωδία στην οποία κατέληξε η άγρια συμπλοκή Σέρβων και Αμερικάνων, μέσα στο κλαμπ, που ξεκίνησε ίσως από μια σύντομη λεκτική αντιπαράθεση το ακριβές περιεχόμενο της οποίας δεν έχει ομολογήσει ακόμη κανείς από τους εμπλεκόμενους.

Στο κλαμπ συχνάζουν πολλοί Σέρβοι

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που φέρνει στο φως η Alphafreepress, στο κλαμπ αυτό του Λαγανά συχνάζουν πάρα πολλοί Σέρβοι.

Εκεί βρέθηκε να διασκεδάσει με τη δική του παρέα ο 22χρονος Αμερικανός, από το Τέξας.. Κανείς, δεν κατέθεσε τι κουβέντες αντήλλαξαν τα μέλη των δύο παρεών.

Όμως, κοντά στις 3 το πρωί η κατάσταση πήρε δραματική τροπή, όταν ένας Σέρβος, σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε εκεί που διασκέδαζε η παρέα των Αμερικανών και επιδεικτικά, προκλητικά, έσπασε πάνω στο τραπέζι τους, ένα γεμάτο μπουκάλι μπύρας!

Οι Αμερικανοί τραβήχτηκαν πίσω καθώς πετάχτηκαν σπασμένα γυαλιά

Οι Αμερικανοί τουρίστες, μαζί και το θύμα τραβήχτηκαν προς τα πίσω, καθώς οι αφροί της μπύρας και τα σπασμένα γυαλιά πετάχτηκαν πάνω τους.

Ο Σέρβος, για τον οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν αυτός που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία, επέστρεψε στη δική του παρέα.

Το ζήτημα όμως της πρόκλησης, όπως την εξέλαβε η παρέα των Αμερικανών, δεν τελείωσε εκεί.

Η μοιραία κίνηση του 22χρονου: Έδωσε γροθιά στο Σέρβο που έσπασε το μπουκάλι της μπύρας

Πάντα κατά τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο νεαρός άτυχος Αμερικανός, σηκώθηκε, πήγε στην παρέα των Σέρβων και έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο αυτού που είχε σπάσει το μπουκάλι με τη μπύρα στο τραπέζι της παρέας του!

Από εκεί και μετά γράφονταν μόνο σκηνές της τραγωδίας.

Οι Σέρβοι μαζί με τον άτυπα υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος ομοεθνή τους, έπεσαν πάνω στον 22χρονο Αμερικανό και άρχισαν να τον χτυπούν.

Το άτυχο παιδί άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει.

Το άτυχο παιδί, άρχισε να τρέχει μέσα στο κατάστημα να βγει έξω να γλιτώσει από το μένος τους.

Όμως, όπως είδαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων, περίπου δέκα πέντε άτομα, μέσα σε πανδαιμόνιο, τον πρόλαβαν στα είκοσι μέτρα από το κατάστημα.

Στο video βλέπουν την επίθεση έξω από το κλαμπ οι αστυνομικοί

Εκεί φαίνεται κατά την Αστυνομία να τον χτυπούν ο Σέρβος, που κατά διαστήματα-δεν είχε μόνιμη εργασιακή σχέση με το κατάστημα- αναλάμβανε την ασφάλεια του κλαμπ και ένας 34χρονος Έλληνας μπάρμαν.

Το έργο της αστυνομίας δεν σταματάει εδώ, αφού εξετάζεται η συμμετοχή και των άλλων που καταδιώκουν τον 22χρονο και το ζητούμενο είναι αν χτύπησαν κι αυτοί.

Γεγονός είναι ότι στον εισαγγελέα οδηγούνται ο 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο και ο Έλληνας μπάρμαν.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι δύο

Ενώ κατά τις πληροφορίες αρνούνται και οι δύο ότι χτύπησαν τον 22χρονο Αμερικανό, οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι  της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις