Λέστερ: Παίρνει Ιχεανάτσο από την Μάντσεστερ Σίτυ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λέστερ: Παίρνει Ιχεανάτσο από την Μάντσεστερ Σίτυ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

    – του Αντώνη Γεωργακόπουλου   Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτυ, Κελέτσι Ιχεανάτσο, είναι κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής της Λέστερ, έναντι 28.000.000 ευρώ. Ο 20άχρονος Νιγηριανός, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τις «αλεπούδες» και τα αγγλικά μέσα παρουσιάζονται σίγουρα πως η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Ο νεαρός φορ, έχει πετύχει 21 τέρματα […]

07.07.2017 | 10:09

 

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

 

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτυ, Κελέτσι Ιχεανάτσο, είναι κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής της Λέστερ, έναντι 28.000.000 ευρώ.

Ο 20άχρονος Νιγηριανός, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τις «αλεπούδες» και τα αγγλικά μέσα παρουσιάζονται σίγουρα πως η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ο νεαρός φορ, έχει πετύχει 21 τέρματα σε 64 εμφανίσεις, από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του με τον σύλλογο του Μάντσεστερ το 2015.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021, αλλά πλέον, έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα, από τον Ιανουάριο και μετά, δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Exit mobile version