Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Xαμός στη Βουλή! Κεγκέρογλου: «Θρασίμι! Να πας στον βούρκο σου»- Λοβέρδος: “Είστε τελειωμένοι” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Xαμός στη Βουλή! Κεγκέρογλου: «Θρασίμι! Να πας στον βούρκο σου»- Λοβέρδος: “Είστε τελειωμένοι” (vid)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1 και οι παρεμβάσεις του ανακριτικού υπαλλήλου του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη στον κρατούμενο Ευθύμη Γιαννουσάκη. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί πειθαρχικός […]

29-1499425934

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1 και οι παρεμβάσεις του ανακριτικού υπαλλήλου του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη στον κρατούμενο Ευθύμη Γιαννουσάκη.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί πειθαρχικός έλεγχος, επιτέθηκε στον βουλευτή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου λέγοντας:

«Λυπάμαι για όσα δεν είπατε. Δεν είπατε ότι η υπόθεση είναι μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες που έφερε η ελληνική ακτοφυλακή, στέλεχος της οποίας είναι ο άνθρωπος που κατηγορείτε. Δεν είπατε ότι  πρωτόδικα καταδικάστηκαν πρόσωπα γνωστά, φίλοι γνωστών μιντιαρχών, η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οποιαδήποτε πληροφορία πρέπει να διερευνηθεί».

Αυτά προκάλεσαν την οργή του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος  χαρακτήρισε τον κ. Σαντορινιό θρασίμι. «Προηγήθηκε κάποιος που δεν απάντησε σε τίποτε και έχει το θράσος να λέει και τι να ρωτάμε! Θρασίμι ε, θρασίμι! Να πας στο βούρκο σου

Αντιπαράθεση όμως είχε ο κ. Κεγκέρογλου και με τον Νίκο Παππά.  Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε στον κ. Κεγκέρογλου: «Όπως εμείς σεβόμαστε το Σύνταγμα ακόμα και όταν έρχονται αποφάσεις που τις θεωρούμε ανεξήγητες, όπως αυτή των τηλεοπτικών αδειών, έτσι κι εσείς να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει στην οικονομία και στις νέες θέσεις εργασίας».

santorsdf4

«Εσείς είστε ο κανονικός υπουργός προπαγάνδας», του απάντησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Από την άλλη ο Αντρέας Λοβέρδος τα έβαλε με τον Νίκο Παππά, κατηγορώντας τον πως η τροπολογία που κατέθεσε για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών είναι αντισυνταγματική καθώς δεν έχει την σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ. «Φέρατε τελικά και πάλι μια αντισυνταγματική διάταξη καθώς δεν πήρατε γνωμοδότηση από το ΕΣΡ. Η χώρα είναι στα όρια της δημοκρατικής εκτροπής. Στην χώρα έχουμε τον διαγωνισμό παρωδία για τα κανάλια και απειλές μη χορήγησης κρατικής διαφήμισης. Εχουμε και γεγονότα με syriza bank και syriza channel.

Εχουμε υπουργούς που παραγνωρίζουν την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών. Επιτίθενται σε δικαστικές αποφάσεις. Ανεξήγητες αποφάσεις τις χαρακτήρισε το μέλος της εκτελεστικής εξουσίας. Μαθαίνουμε για plan b. Κάνουν στήσιμο δικών και λένε ψέματα. Οσο για το λαθρεμπόριο στα τσιγάρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης λέει ότι υπάρχει δικογραφία και άλλος αναρμόδιος ότι δεν υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

santorsdf2

«Οποιος από τους καναλάρχες δεν θέλει να ικανοποιήσει μια από τις προϋποθέσεις που βάλατε μπορεί να σας ακυρώσει και πάλι. Αυτό δεν το κάνατε για λόγους άγνοιας αλλά το στήσατε. Εχετε σκοπιμότητα. Δεν μπορεί μετά από 2,5 χρόνια να ακυρώνετε το νόμο σας για τυπικό λόγο».

«Τα κάνετε επίτηδες αυτά. Είστε τελειωμένοι. Ζούμε τις τελευταίες ημέρες σας και είναι επικίνδυνο γιατί τις τελευταίες ημέρες φέρνετε ρυθμίσεις για το τηλεοπτικό τοπίο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις